ΠΑΟΚ

Στα... πιτς ο Κάμπος

Στα... πιτς ο Κάμπος

Ο Τζάλμα Κάμπος αποχώρησε από την προπόνηση του ΠΑΟΚ με θλάση στους προσαγωγούς και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματός του.

Το τελευταίο διάστημα είχε ανοίξει μεγάλη συζήτηση στην Τούμπα για το αν ο Τζάλμα Κάμπος θα έπρεπε να μείνει στον πάγκο αφού η αδυναμία του να σκοράρει ήταν πάροιμοιώδης. Ο Βλάνταν Ίβιτς το σκεφτόταν σοβαρά, ειδικά μετά τις τελευταίες εμφανίσεις των Μυστακίδη και Περέιρα, ωστόσο, θα το κάνει θέλει-δεν θέλει, αφού ο Ανγκολέζος αποχώρησε τραυματίας από την προπόνηση του ΠΑΟΚ το απόγευμα στις εγκαταστάσεις της Μεσημβρίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ, ο Κάμπος υπέστη θλάση στους προσαγωγούς δεξιά και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος. Πρόκειται για την πρώτη θλάση της σεζόν (πέρυσι μέχρι τη 1 Νοεμβρίου ο ΠΑΟΚ μετρούσε ήδη εννιά από τις περίπου 40 συνολικά με τις οποίες έκλεισε τη σεζόν).

Ο Κάμπος είχε αγωνιστεί στα 14 από τα 15 επίσημα ματς του ΠΑΟΚ μέχρι σήμερα (έλειψε μόνο από το ματς Κυπέλλου με τη Λάρισα), αλλά είχε σκοράρει μόνο στο πρώτο, με το φανταστικό τέρμα που είχε σημειώσει στην "Άμστερνταμ Αρίνα" κόντρα στον Άγιαξ.

Σε ό,τι αφορά στο πρόγραμμα της προπόνησης είχε κομμάτια τεχνικής, κυκλοφορίας της μπάλας, τακτικής συμπεριφοράς κι ατομικής βελτίωσης. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στην ΑΕΚ δεν συμμετείχαν στο τελευταίο κομμάτι για λόγους αποφόρτισης. Ο Δημήτρης Πέλκας ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα σε ρυθμούς επανένταξης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ματς - πρόκληση για τον ΠΑΟΚ
Εξώδικο ΠΑΟΚ στον Καρυπίδη
Τα έσοδα ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης απ' το Europa League
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ