ΠΑΟΚ

Στα... πιτς ο Γλύκος για 5-6 εβδομάδες

Στα... πιτς ο Γλύκος για 5-6 εβδομάδες

Ο Παναγιώτης Γλύκος διαπιστώθηκε πως υπέστη εκτεταμένη θλάση δευτέρου βαθμού στον δεξί ορθό μηριαίο. Ανεβάζει "στροφές" ο Μιγκέλ Βίτορ.

Έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα της μαγνητικής στην οποία υποβλήθηκε ο Παναγιώτης Γλύκος ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς με την Ντόρτμουντ. Ο Ελληνας γκολκίπερ υπέστη εκτεταμένη θλάση δευτέρου βαθμού στον δεξί ορθό μηριαίο και αναμένεται να απουσιάσει από τους αγωνιστικούς χώρους για 5-6 εβδομάδες.

Κατά τα άλλα, ο Χάρης Χαρίσης για δεύτερη μέρα προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα και σύντομα θα είναι έτοιμος να τεθεί στην διάθεση του Ιγκορ Τούντορ ενώ κοντά στην επιστροφή είναι και ο Μιγκέλ Βίτορ ο οποίος επίσης γυμνάζεται με του υπόλοιπους συμπαίκτες του, έστω και πιο συντηρητικά λόγω του προβλήματος στο ισχιακό νεύρο.

Στο μεταξύ, ο Αλέξανδρος Τζιόλης και ο Γιώργος Τζαβέλλας ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης από τους συνεχόμενους αγώνες προκειμένου να είναι έτοιμοι για το ματς με τον Λεβαδειακό ενώ οι Γκολάσα, Κίτσιου και Κόστα συνέχισαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης.

Πολυτιμότερος για τον Νοέμβριο ο Ροντρίγκες

Μετά από ψηφοφορία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Γκάρι Ροντρίγκες αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης του "Δικεφάλου" για τον μήνα Νοέμβριο. Η ΠΑΕ μεταξύ άλλων αναφέρει:

" Τον Νοέμβριο η μάχη για την ανάδειξη του MVP ήταν αμφίρροπη. Ο Στέφανος Αθανασιάδης επέστρεψε στα γκολ και έθεσε υπό αμφισβήτηση την κυριαρχία του Ροντρίγκες, αλλά εν τέλει ο άσος από το Πράσινο Ακρωτήρι κατάφερε να ζευγαρώσει τους ατομικούς του τίτλους ως MVP και να κατακτήσει και το σχετικό βραβείο του Νοεμβρίου. Ο Γκάρι συγκέντρωσε το 47.32% των ψήφων του κοινού έναντι του Κλάους που έλαβε το 33.98%, ενώ στην τρίτη θέση έμεινε ο Αλέξανδρος Τζιόλης , ο οποίος είναι εξαιρετικός από την αρχή της σεζόν και αποτελεί την σταθερά του Δικεφάλου στην μεσαία γραμμή δίνοντας το 100% σε κάθε παιχνίδι".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ