ΠΑΟΚ

Στα Ιεροσόλυμα ο Σαββίδης

Στα Ιεροσόλυμα ο Σαββίδης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει δεχτεί την πρόσκληση του Μητροπολίτη Ιεροσολύμων και θα βρεθεί στην τελετή του Αγίου Φωτός.

Στα Ιεροσόλυμα αναμένεται να βρεθεί ο Ιβάν Σαββίδης που θα δώσει το παρών στην τελετή του Αγίου Φωτός. Αυτή την ενημέρωση "δίνει" η πλευρά του ΠΑΟΚ καθώς ο μεγαλομέτοχος της ασπρόμαυρης ΠΑΕ έχει δεχτεί την πρόσκληση του Μητροπολίτη Ιεροσολύμων.

Παράλληλα από τον ΠΑΟΚ υπάρχει αναφορά και στη φήμη που υπήρξε πως ο Σαββίδης σκοπεύει να περάσει το Πάσχα με τον Βλάντιμιρ Πούτιν. Στον "Δικέφαλο" τονίζεται πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει και έτσι διαψεύδεται.

Νικηφόρος: "Η ταλαιπωρία ήταν μεγάλη, συγγνώμη..."

Στο μεταξύ ο Δημήτρης Νικηφόρος που ήταν στην επιτροπή εορτασμού των 90 χρόνων του ΠΑΟΚ, είπε στο Αθλητικό Μετρόπολις για την εκδήλωση που έγινε την Τετάρτη.

"Μας στεναχώρησε η καθυστέρηση τακτοποίησης του κόσμου. Ενώ έγινε μία προσπάθεια, το τελευταίο κομμάτι είχε προβλήματα. Ζητάμε συγγνώμη, η ταλαιπωρία ήταν μεγάλη και πρέπει εδώ να σταματήσει η όλη υπόθεση. Δεν την ρίχνουμε σε άλλους την ευθύνη. Τα λάθη αυτά πρέπει να μην επαναληφθούν. Μετά είδαμε μία γιορτή, ένα σόου για να ζήσουμε τις μεγάλες στιγμές του ΠΑΟΚ. Πιστεύω ότι είχε το DNA του ΠΑΟΚ, συναίσθημα αλλά και ωραίες στιγμές. Το παρελθόν και το μέλλον του συλλόγου... Μην αδικούμε την εκδήλωση".

Εφυγε για Ροστόφ ο Σαββίδης

Εξάλλου, το πρωί της Πέμπτης (21/4) έφυγε από την Θεσσαλονίκη ο Ιβάν Σαββίδης. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ αναχώρησε για την Ρωσία και συγκεκριμένα για το Ροστόφ.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ