ΠΑΟΚ

Στα αποδυτήρια ο Σαββίδης μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ με 3-0 επί του Παναθηναϊκού, ο Ιβάν Σαββίδης βρέθηκε στα αποδυτήρια της Τούμπας και έδωσε συγχαρητήρια στον Βλάνταν Ίβιτς και στους παίκτες του. Μαζί του ήταν και οι Μίχελ και... Λίνο

Ο Ιβάν Σαββίδης δεν έκρυψε την ικανοποίησή του μετά την εξαιρετική εμφάνιση και την άνετη επικράτηση του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού στην Τούμπα. Ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ κατέβηκε στα αποδυτήρια για να συγχαρεί τους ποδοσφαιριστές του "Δικεφάλου" και τον Βλάνταν Ίβιτς.

Μαζί του, πέραν της οικογένειάς του, ήταν και ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ, αλλά και ο Λίνο. Ο Βραζιλιάνος βρέθηκε στην Τούμπα για να παρακολουθήσει το ματς και συνεχάρη τον πρώην συμπαίκτη του στον ΠΑΟΚ και νυν προπονητή των "ασπρόμαυρων", Βλάνταν Ίβιτς.

Παράλληλα, υποστήριξε πως οι διαιτητές σε αυτή την τελική ευθεία πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι και ακριβοδίκαιοι. Ο Σαββίδης τόνισε το παραπάνω γιατί είδε μια προσπάθεια προστασίας του αντιπάλου λόγω του σκορ και θεωρεί ότι από εδώ και πέρα θα παίζουν σημασία και οι παραμικρές λεπτομέρειες

Πρόβλημα στους κοιλιακούς ο Βαρέλα

Ο Φερνάντο Βαρέλα αποχώρησε με πρόβλημα από τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό. Ο κεντρικός αμυντικός του "Δικεφάλου" ένιωσε ένα σφίξιμο στους κοιλιακούς και αντικαταστάθηκε στο 56ο λεπτό από τον Στέλιο Μαλεζά. Μένει να φανεί από τις εξετάσεις εάν το πρόβλημα που αποκόμισε είναι σοβαρό και θα του στερήσει την συμμετοχή στον επερχόμενο ημιτελικό Κυπέλλου με τους "πράσινους" στη Λεωφόρο την Μ. Τετάρτη.

Επίσης, ο ΠΑΟΚ θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Λέοβατς στα δύο τελευταία παιχνίδια για το πρωτάθλημα της Super League. Ο Κροάτης συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες κι έτσι θα απουσιάσει στις δύο τελευταίες αγωνιστικές που απομένουν. Βέβαια, έτσι "καθάρισε" από κάρτες ενόψει πλέι οφ και θα γλυτώσει την ποινή στο μίνι-πρωτάθλημα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ