ΠΑΟΚ

Στα άκρα με Έλτσε ο Γκάρι Ροντρίγκες

Barcelona's Brazilian defender Dani Alves (R) vies with Elche's midfielder Rodrigues during the Spanish league football match FC Barcelona vs Elche CF at the Camp Nou stadium in Barcelona on August 24, 2014. AFP PHOTO/ JOSEP LAGO        (Photo credit should read JOSEP LAGO/AFP/Getty Images)
Barcelona's Brazilian defender Dani Alves (R) vies with Elche's midfielder Rodrigues during the Spanish league football match FC Barcelona vs Elche CF at the Camp Nou stadium in Barcelona on August 24, 2014. AFP PHOTO/ JOSEP LAGO (Photo credit should read JOSEP LAGO/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Καταγγελία στην ισπανική Λίγκα για μείνει ελεύθερος και να έρθει στον ΠΑΟΚ έκανε ο Γκάρι Ροντρίγκες, αξιώνοντας το ποσό των 272.800 ευρώ.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες βρέθηκε από την Κυριακή το βράδυ στη Θεσσαλονίκη και χθες έκανε συνάντηση-μαζί με τους εκπροσώπους του-με τον Φρανκ Άρνεσεν σε κοινή θέα, θέλοντας να επιβεβαιώσει το προχωρημένο των επαφών του με τον ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, για να προχωρήσει η συμφωνία των δύο πλευρών, ο 25χρονος επιθετικός πρέπει να μείνει ελεύθερος από την Έλτσε. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής και ο ατζέντης του υποστηρίζει ότι μέχρι την Παρασκευή θα επικυρωθεί ο υποβιβασμός της ισπανικής ομάδας και θα μείνει ελεύθερος, κάτι που σύμφωνα με την πλευρά της Έλτσε δεν ισχύει.

Σήμερα-όπως γράφεται στον ισπανικό Τύπο-έκανε και μία ακόμη κίνηση δείχνοντας διάθεση να πάει στα άκρα τη σχέση του με την Έλτσε. Μέσω του δικηγόρου του, ο Γκάρι Ροντρίγκες, έκανε καταγγελία στην ισπανική Λίγκα για να λυθεί άμεσα το συμβόλαιό του με την Έλτσε (έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2018) γιατί του οφείλονται απολαβές τεσσάρων μηνών (από Μάρτιο μέχρι και Ιούνιο), καθώς και δεδουλευμένα από την προηγούμενη χρονιά.

Ο Ροντρίγκες έχει εξασφαλίσει άδεια από τις 13 Ιουλίου λόγω της γέννας του παιδιού του, ωστόσο, έχει παρέλθει η ημερομηνία που επρόκειτο να επιστρέψει και ο ίδιος αντί να δίνει το παρών στις προπονήσεις ήρθε στη Θεσσαλονίκη για να διαπραγματευτεί με τον ΠΑΟΚ. Το θέμα είναι αν η κόντρα Έλτσε-Ροντρίγκες μπορεί να φέρει γρήγορα τη λύση του συμβολαίου του 25χρονου επιθετικού για να επικυρώσει τη συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ