ΠΑΟΚ

Σρνα: "Μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ, ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει στο μέλλον"

Croatia's Darijo Srna, left, challenges Portugal's Andre Gomes during the Euro 2016 round of 16 soccer match between Croatia and Portugal at the Bollaert stadium in Lens, France, Saturday, June 25, 2016. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert)
Croatia's Darijo Srna, left, challenges Portugal's Andre Gomes during the Euro 2016 round of 16 soccer match between Croatia and Portugal at the Bollaert stadium in Lens, France, Saturday, June 25, 2016. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert) AP

Στο περιθώριο της συμμετοχής του σε εκδηλώσεις ενόψει του τελικού του Champions League στο Κίεβο, ο Ντάριο Σρνα μίλησς για τις επαφές με τον ΠΑΟΚ.

Μετά τις επαφές του με τον ΠΑΟΚ, ο Ντάριο Σρνα βρίσκεται στο Κίεβο για να παρακολουθήσει από κοντά τον τελικό του Champions League ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο 36χρονος Κροάτης πήρε μέρος και σε ένα τουρνουά 5Χ5 ως μέλος της ομάδας των φίλων του Αντρέι Σεβτσένκο (κόντρα στους βετεράνους της Ρεάλ, της Λίβερπουλ και μίας μικτής παλαιμάχων).

Στο περιθώριο αυτού του τουρνουά έκανε δηλώσεις του στην Cosmote TV και αναφέρθηκε στις επαφές του με τον ΠΑΟΚ, χωρίς όμως να αποκαλύψει τι σκέφτεται να απαντήσει στην πρόταση του "Δικεφάλου του Βορρά".

Ο Κροάτης τόνισε συγκεκριμένα: "Θα δούμε στο μέλλον. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει στην συνέχεια. Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα, με καλούς παίκτες, καλό πρόεδρο, καλούς φιλάθλους. Προς το παρών όμως, είμαι παίκτης της Σαχτάρ. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει στο μέλλον. Θα δούμε".

AP Photo/Geert Vanden Wijngaert

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ