ΠΑΟΚ

Σπόρτινγκ κατά Ρικάρντο Κόστα!

Σπόρτινγκ κατά Ρικάρντο Κόστα!
Ρικάρντο Κόστα

Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε η πορτογαλική ομάδα, με την οποία απαντά στα λεγόμενα του παίκτη του ΠΑΟΚ!

"Δεν ξέρω με ποια λογική η Σπόρτινγκ απέκτησε αυτόν τον παίκτη (σ.σ. Εβέρτον). Είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, ο οποίος έκανε καλή δουλειά στην Μπράγκα. Δεν ξέρω, όμως, τι συνέβη και έμεινε εκτός τόσο πολύ καιρό, αλλά έρχεται σε μια κρίσιμη φάση της σεζόν στην ομάδα και του εύχομαι καλή τύχη στην επίτευξη των στόχων του".

Αυτή η απάντηση του Ρικάρντο Κόστα σε μέσο της Πορτογαλίας προκάλεσε την αντίδραση της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η οποία του απάντησε με την παρακάτω ανακοίνωση!

Αναλυτικά:

"Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας εκφράζει τη δυσαρέσκειά της για τα σχόλια που έκανε ο Ρικάρντο Κόστα και αφορούν την πολιτική των μεταγραφών μας. Εμείς από την πλευρά μας θα λέγαμε πως μία επένδυση ύψους 800.000 ευρώ για πέντε μήνες σε έναν παίκτη 34 ετών θα ήταν ακατανόητη και αντίθετη στην πολιτική μας.

Όμως, προτιμούμε να μιλάει εκείνος που πληρώνει. Γι’ αυτό ευχόμαστε καλή επιτυχία στον ποδοσφαιριστή με τη νέα του ομάδα και του συστήνουμε να είναι επικεντρωμένος στη δουλειά του και να μην αναφέρεται στις συνεντεύξεις που δίνει σε θέμα που δεν τον αφορούν".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ