ΠΑΟΚ

Σπάσιτς: "Μια κρύο, μια ζέστη"

ΠΑΟΚ-ΙΩΝΙΚΟΣ / Α' ΕΘΝΙΚΗ //  PAOK-IONIKOS
ΠΑΟΚ-ΙΩΝΙΚΟΣ / Α' ΕΘΝΙΚΗ // PAOK-IONIKOS ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο βετεράνος Σέρβος, Σλάτζαν Σπάσιτς, στάθηκε στα σκαμπανεβάσματα του Δικεφάλου αλλά και στο ρόστερ της ομάδας

Ένας από τους παίκτες που αγαπήθηκαν από τους φίλους του ΠΑΟΚ, ο Σλάτζαν Σπάσιτς, που φόρεσε την ασπρόμαυρη φανέλα για πέντε χρόνια (με την οποία πανηγύρισε τα δυο τελευταία τρόπαια του συλλόγου), παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα "Metrosport".

Ο 43 χρόνος πλέον, πρώην εξτρέμ του ΠΑΟΚ (που μετά τους ασπρόμαυρους αγωνίστηκε σε Λάρισα και Νίκη Βόλου) παρακολουθεί την πορεία της ομάδας της Θεσσαλονίκη και έκανε λόγο για ένα ποιοτικό ρόστερ που καλείται να δείξει τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του. Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το παιχνίδι με την Βέροια (0-0) και το πρωτάθλημα: "Δεν το περίμενα αυτό το αποτέλεσμα, πίστευα πως ο ΠΑΟΚ θα καταφέρει να κερδίσει. Η αλήθεια είναι πως δεν απέδωσε η ομάδα σύμφωνα με τις δυνατότητές της. Ακυρώθηκε όμως ένα καθαρό γκολ που της στέρησε την προοπτική της νίκης. Σκεφθείτε πόσα διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα στο δεύτερο ημίχρονο, εάν μετρούσε το καθαρό γκολ του Περέιρα. Είναι άδικο για τον ΠΑΟΚ ότι έχασε τέσσερις βαθμούς με το «καλημέρα». Είναι και η αφαίρεση των τριών βαθμών από την περσινή σεζόν. Και οι άλλοι κάνουν γκέλες, το βασικό όμως είναι να κερδίζει τα παιχνίδια από εδώ και στο εξής".

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ και το ρόστερ: "Πρόσφατα βρέθηκα στην Θεσσαλονίκη, στον αγώνα με τη Φιορεντίνα και παρακολούθησα το παιχνίδι. Έμεινα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας και θα μπορούσε να είχε κερδίσει εάν δεν τον αδικούσε ο διαιτητής.

Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, αλλά κυρίως οι εμφανίσεις στα τρία τελευταία επίσημα παιχνίδια σου δημιουργούν την αίσθηση πως ο ΠΑΟΚ προσφέρει μία κρύο και μία ζέστη στους οπαδούς του. Ο ΠΑΟΚ έχει ποιοτικούς παίκτες, τόσο Έλληνες όσο και ξένους. Δεν έχουν όμως ακόμη δείξει κυρίως οι ξένοι παίκτες τα πραγματικά ποιοτικά τους χαρακτηριστικά. Αυτά για τα οποία αποκτήθηκαν. Βλέπετε, σε μία ομάδα, όταν έρχονται ξένοι παίκτες, πρέπει να είναι καλύτεροι από τους Έλληνες. Αυτό ίσχυε και τα χρόνια που αγωνιζόμουν. Ο Ροντρίγκες είναι καλός και γρήγορος, πρέπει όμως να βελτιώσει την τελική του ενέργεια, να σκοράρει. Ο Μπίσεσβαρ έχει επιθετική τάση, μπορεί να δώσει πολλά περισσότερα. Ο Κάμπος με εξαίρεση το παιχνίδι στο Άμστερνταμ, έχει μία πτωτική απόδοση. Πρέπει να ανεβάσει ρυθμούς.

Ο Κάνιας είναι έμπειρος και κάνει καλά την δουλειά του ως αμυντικός μέσος. Περιμένω πολλά από τον Τσίμιροτ. Έχει ποιότητα, είδαμε αρκετά στοιχεία την περσινή σεζόν, μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα. Από τους Έλληνες νεαρούς πιστεύω σε παιδιά όπως οι Μυστακίδης, Πέλκας, Χαρίσης. Και αυτοί όμως οφείλουν να ανεβάσουν κατά πολύ την απόδοσή τους".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ