ΠΑΟΚ

Sold out σε 6 ώρες για το ΠΑΟΚ-Άγιαξ

Sold out σε 6 ώρες για το ΠΑΟΚ-Άγιαξ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επισήμως ενημέρωσε πως εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα με τον Άγιαξ και η Τούμπα θα είναι κατάμεστη στο ματς με τους Ολλανδούς

Η Τούμπα θα είναι "καυτή" απέναντι στον Άγιαξ... Από το πρωί και συγκεκριμένα στις 9.00 που άνοιξαν τα εκδοτήρια έξω από το γήπεδο του ΠΑΟΚ, υπήρχε πάρα πολύς κόσμος για να προμηθευτεί ένα "μαγικό" χαρτάκι και πλέον δεν υπάρχει διαθέσιμο ούτε ένα εισιτήριο!

Η ΠΑΕ μέσω του twitter γύρω στις 15.00 γνωστοποίησε πως έγινε sold out. Έτσι τα εισιτήρια του αγώνα της Τετάρτης για τα προκριματικά του Champions League εξαντλήθηκαν και ο κόσμος του ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να "σπρώξει" την ομάδα του σε μια σπουδαία πρόκριση.

Στις 15:30 μιλάει ο Ιβιτς

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ γνωστοποίησε πως ο Βλάνταν Ιβιτς θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα με τον Αγιαξ στις 15:30 την Τρίτη. Αναλυτικά:

"Το πρόγραμμα του αγώνα με τους Ολλανδούς ξεκινά την Τρίτη (02.08) στις 15:30 με την συνέντευξη Τύπου του Βλάνταν Ίβιτς κι ενός εκπροσώπου των ποδοσφαιριστών. Στις 18:00, στις – υπό ανακατασκευή – αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ που θα είναι για 15' ανοικτή στους εκπροσώπους του Τύπου. Ο Άγιαξ θα προπονηθεί στις 19:00 στην Τούμπα (15′ ανοικτή για τα ΜΜΕ), ενώ νωρίτερα, στις 18:30 στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου θα μιλήσει ο τεχνικός των Ολλανδών, Πίτερ Μπος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

PHOTO CREDITS : ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ