ΠΑΟΚ

Sold out η κερκίδα των οπαδών του ΠΑΟΚ στους "Ζωσιμάδες"

Sold out η κερκίδα των οπαδών του ΠΑΟΚ στους "Ζωσιμάδες"

Η επίσημη τοποθέτηση των ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση της Κυριακής (4/2, 15:00) στους "Ζωσιμάδες", σχετικά με την κερκίδα των φιλοξενούμενων.

Με ανακοίνωσή τους ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΟΚ πήραν θέση για την μεταξύ τους αναμέτρηση, αναφορικά με την κερκίδα των φιλοξενούμενων.

ΠΑΣ Γιάννινα:

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ θα ήθελε να ενημερώσει τους οπαδούς του ΠΑΟΚ ότι τα εισιτήρια για την θύρα των φιλοξενουμένων έχουν εξαντληθεί και για την αποφυγή ταλαιπωρίας προτείνει να μην ξεκινήσει κάποιος να παρακολουθήσει τον αγώνα εάν δεν έχει εξασφαλίσει εισιτήριο για τον αγώνα".

ΠΑΟΚ:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει πως δεν υπάρχουν άλλα εισιτήρια για τη θύρα που έχει παραχωρηθεί για μενονωμένους εκδρομείς στον αγώνα της Κυριακής στα Γιάννενα.

Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας να μην ταξιδέψουν αν δεν έχουν εξασφαλίσει εισιτήριο, για την αποφυγή οποιασδήποτε πιθανής τιμωρίας, που μπορεί να στοιχίσει στην προσπάθεια της ομάδας να κατακτήσει τον τίτλο.

Ευχαριστούμε την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για την καλή συνεργασία ώστε να φιλοξενηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στον αγώνα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ