ΠΑΟΚ

Σνάουτσνερ: "Θα πετύχει σίγουρα ο Ίβιτς ως προπονητής"

Σνάουτσνερ: "Θα πετύχει σίγουρα ο Ίβιτς ως προπονητής"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μίροσλαβ Σνάουτνσερ. βοηθός του Βλάνταν Ίβιτς στον πάγκο του ΠΑΟΚ μίλησε στην Πολωνία για τη μεγάλη πρόκληση της παρουσίας τους στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ

Στην Πολωνία μίλησε ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ για τη νέα σελίδα στην καριέρα του με τον ΠΑΟΚ. Ο βοηθός προπονητή. πλέον, του Δικεφάλου αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τη συνεργασία του με τον Ίβιτς στους συμπατριώτες του. Μάλιστα, προέβλεπε ότι ο 39χρονος Σέρβος θα κάνει σπουδαία καριέρα ως τεχνικός. Αρκετά ενδιαφέροντα είναι και τα όσα λέει για την παραλίγο μεταγραφή του Χαμαλάινεν.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

Για τη νέα κατάσταση στον πάγκο του ΠΑΟΚ: "Ο σύλλογος απέλυσε τον προηγούμενο προπονητή και πλέον είναι ο Βλάνταν Ίβιτς και εγώ βοηθός του. Γνωρίζω αρκετό καιρό τον Ίβιτς; αφού συνεργαστήκαμε στην Κ20 ενώ παίζαμε μαζί στον ΠΑΟΚ. Ουσιαστικά μεταφέρθηκε όλο το προπονητικό τιμ από την Κ21 στην πρώτη ομάδα".

Για το αν ο Ίβιτς και ο ίδιος μείνουν και του χρόνου στην ομάδα: "Τώρα, κανείς μας, δεν ασχολείται με το τι θα γίνει στο μέλλον. Σίγουρα αν καταφέρουμε να πετύχουμε στα play off και δείξει η ομάδα την καλή της πλευρά, τότε θα έχουμε, περισσότερες ελπίδες να παραμείνουμε".

Για τον στόχο του ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της σεζόν: "Πρέπει να παλέψουμε για τη δεύτερη θέση και μπορούμε ακόμα να το πετύχουμε αυτό μέσω των play off. Αν επιστρέψουν και οι τραυματίες μας θα είμαστε αρκετά ισχυροί. Δεν είναι ανέφικτο να τα καταφέρουμε και να βγούμε πρώτοι στα play off".

Για το αν σκέφτεται μελλοντικά να γίνει πρώτος προπονητής: "Σήμερα μου ταιριάζει αυτό που είμαι. Δεν έχω κανένα λόγο να διαμαρτύρομαι. Ο Ίβιτς είναι ένα εξαιρετικός προπονητής, πολλά υποσχόμενος. Μπορώ να μάθω πολλά μαζί του. Είναι ο κατάλληλος για να διατηρήσει την πειθαρχία στην ομάδα. Προβλέπω πως θα έχει μια μεγάλη καριέρα! Και μπορώ να κάνω σύγκριση, γιατί δούλεψα με πολλούς προπονητές ως παίκτης. Είναι ένας από τα καλύτερους προπονητές και θα πετύχει σίγουρα!".

Για τους τραυματισμούς και αν είχε ευθύνη ο Τούντορ: "Μετρώντας και το Κύπελλο, η ομάδα είχε 11 αγώνες στη σειρά χωρίς νίκη. Η πίεση της διοίκησης και των οπαδών μεγάλωσε, μέχρι που τελικά ο ιδιοκτήτης της ομάδας, αποφάσισε ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να αλλάξει τον προπονητή. Ξεκινήσαμε πολύ καλά με τον Ίβιτς. Έχουμε κερδίσει εκτός έδρας τον Παναιτωλικό με 3-0. Ωστόσο όντως οι τραυματισμοί ήταν πραγματικά πολλοί και υπήρξαν διάφορες συζητήσεις για το τι έφταιξε. Υπήρχαν θεωρίες για την κακή προετοιμασία της ομάδας ή την κακή κατάσταση του γηπέδου. Αλλά το χειρότερο είναι πίσω μας. Μας λείπουν 6-7 ιδιαίτερα σημαντικοί παίκτες, αλλά σύντομα αρκετοί θα επιστρέψουν και ο ΠΑΟΚ θα είναι πολύ ισχυρός".

Για το φλερτ που είχε ο Χαμαλάινεν με τον ΠΑΟΚ: "Στην Ελλάδα πολλοί γράψανε γι ‘αυτό. Ο ΠΑΟΚ έψαχνε για κάποιο "δεκάρι", αλλά τελικά δεν αποκτήθηκε. Κατά τη γνώμη μου ο Χαμαλάινεν έχει μεγάλη ποιότητα και θα ήταν μία ενδιαφέρουσα περίπτωση και κατάλληλος για εμάς. Φυσικά υπάρχουν και άλλοι παράγοντες, όπως εγκλιματισμού, τα θέματα υγείας και ούτω καθεξής. Αλλά νομίζω ότι θα ήταν ο καλύτερος παίκτης της ομάδας!".

Για το αν έχει αλλάξει καθόλου το ελληνικό ποδόσφαιρο: "Μάλλον πηγαίνει προς τα… κάτω, και οικονομικά, αλλά και γενικά. Έτσι δεν έρχονται πλέον τόσα αστέρια όπως γίνονταν παλαιότερα. Σχετικά μεγάλα ονόματα έρχονται μόνο στον Ολυμπιακό. Οι υπόλοιποι σύλλογοι κάνουν και λίγο περισσότερο οικονομία. Στον ΠΑΟΚ έχουν γίνει αρκετές σημαντικές αλλαγές και σε παίκτες (έφυγαν αρκετοί έμπειροι) και στο τεχνικό τιμ. Χρειάζεται και μεγαλύτερη ποιότητα. Φέτος ο Ολυμπιακός ξέφυγε μακριά στο πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ έμεινε πίσω. Αλλά όπως και να έχει όλοι οι δρομείς της κούρσας οφείλουμε να τα δίνουμε όλα και σκληρά ως το τέλος".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ