ΠΑΟΚ

Σκόνδρας: "Να δείξουμε την ποιότητά μας"

Σκόνδρας: "Να δείξουμε την ποιότητά μας"
Σκόνδρας INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Σκόνδρας μίλησε για το εντός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό ενώ σχολίασε και την παρουσία του στην άμυνα του ΠΑΟΚ.

Για διάφορα θέματα μίλησε στη NOVA ο Γιάννης Σκόνδρας. Συγκεκριμένα ο Ελληνας ποδοσφαιριστής είπε:

Για την ισοπαλία με τον Πανθρακικό:
" Όλοι οι παίκτες ξέρουμε που βρισκόμαστε. Όταν φέρνεις ισοπαλία στην έδρα σου με τον Πανθρακικό, είναι αποτέλεσμα που δεν ευχαριστεί κανένα. Είμαστε θυμωμένοι και στεναχωρημένοι γι' αυτό. Η νοοτροπία που έχουμε είναι αυτή του νικητή. Με αυτές τις ομάδες που είναι κάτω από τον ΠΑΟΚ, πρέπει να κερδίζουμε άνετα. Δεν το έχουμε καταφέρει ακόμη. Τώρα πρέπει να μπούμε αποφασισμένοι στο ματς με τον Παναιτωλικό, να δείξουμε ότι είμαστε ΠΑΟΚ. Να δείξουμε την ποιότητα που έχουμε και να καταφέρουμε να πετύχουμε και πολλά γκολ".

Για την άμυνα του ΠΑΟΚ:
"Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Έχουν γίνει λάθη και εκεί δουλεύουμε για να τα βελτιώσουμε. Τα γκολ που δεχθήκαμε ήταν αποτέλεσμα έλλειψης συγκέντρωσης. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτε".

Για το ότι ενδεχομένως την Κυριακή να παίξει ως στόπερ:
" Για μένα το σημαντικό είναι να παίρνω παιχνίδια. Όπου με βάλει ο προπονητής, θα παίξω. Ως στόπερ έχω παίξει αρκετές φορές αλλά όπου και αν παίζω, προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Δεν με πειράζει. Εκεί χρειάζεται βοήθεια η ομάδα, εκεί θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό".

Για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό:
"Έχει καλή ομάδα, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό. Να δείξουμε στο γήπεδο ότι είμαστε καλύτερη ομάδα και ότι έχουμε ποιότητα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ