ΠΑΟΚ

Σκόνδρας: "Ετοιμοι στα πλέι οφ για την πρωτιά"

Σκόνδρας: "Ετοιμοι στα πλέι οφ για την πρωτιά"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League έχει στο μυαλό του ο Γιάννης Σκόνδρας. Διαβάστε τι δήλωσε ο ακραίος μπακ του ΠΑΟΚ.

Για διάφορα θέματα μίλησε στη Nova ο Γιάννης Σκόνδρας. Συγκεκριμένα ο Ελληνας ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, είπε:

Για την συμμετοχή του στο ματς με την Καλλονή: "Αισθάνομαι χαρούμενος που έπαιξα βασικός και που κέρδισε η ομάδα μου πάνω από όλα. Σε κάθε προπόνηση δείχνω στον προπονητή μου ότι δουλεύω σκληρά και αυτός θα επιλέξει αν θα με ξαναβάλει να παίξω ή όχι. Κατά διαστήματα παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Ο αντίπαλος δεν μας απείλησε ιδιαίτερα, ήμασταν σοβαροί και στα 90 λεπτά και νικήσαμε".

Για τις δύο σερί νίκες με τεχνικό τον Ιβιτς: "Κάθε αλλαγή προπονητή φέρνει αλλαγές στην ομάδα. Νομίζω όλα τα παιδιά έχουν αυτοπεποίθηση. Όλοι οι παίκτες ξεκινούν από το μηδέν και δουλεύουν σκληρά για να δείξουν στον νέο προπονητή ότι πρέπει να αγωνίζονται. Το κλίμα πιστεύω πως είναι καλύτερο και αυτό φαίνεται και στον αγωνιστικό χώρο. Στη συνέχεια θα δείξουμε κι άλλα πράγματα".

Για τον αγώνα με την Καλλονή: "Ήταν μια νίκη αυτοπεποίθησης για όλο τον κόπο που έχουμε κάνει. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, θα ξεκουραστούμε αυτές τις μέρες και στα επόμενα παιχνίδια θα κοιτάξουμε να κερδίσουμε για να μπούμε δυνατοί στα πλέι οφ".

Για τα πλέι οφ: "Τώρα ο στόχος είναι να τελειώσουμε με νίκες μέχρι τα πλέι οφ. Όταν έρθουν τα πλέι οφ, πιστεύω ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη για να είναι πρώτη. Θέλουμε να κερδίσουμε όσα παιχνίδια μπορούμε εκεί για να βρεθούμε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Εχουμε την ομάδα και το ρόστερ, δουλεύουμε πολύ καλά και πιστεύω θα τα καταφέρουμε".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ