ΠΑΟΚ

Σκληρή διαπραγμάτευση για Χατσερίντι, deadline τη Δευτέρα (29/1)

Σκληρή διαπραγμάτευση για Χατσερίντι, deadline τη Δευτέρα (29/1)

Ο ΠΑΟΚ δίνει μισό εκατομμύριο ευρώ για τον Εβγέν Χατσερίντι, όμως η Ντινάμο Κιέβου ζητά τρία, σύμφωνα με την ιστοσελίδα "football.sport.ua", που προβλέπει και το τελικό επεισόδιο της διαπραγμάτευσης.

Εντατικές διαπραγματεύσεις μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Ντινάμο Κιέβου για τη μεταγραφή του Εβγέν Χατσερίντι βρίσκονται σε εξέλιξη και προσωρινά έχουν καταλήξει σε αδιέξοδο, σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα " football.sport.ua".

Ο ΠΑΟΚ προσφέρει 500.000 ευρώ, η Ντινάμο ζητά 3.000.000 και σύμφωνα με όσα αναφέρει τι ρεπορτάζ, στόχος του Δικεφάλου είναι να ρίξει τις απαιτήσεις της ουκρανικής ομάδας στα 2.000.000.

Με βάση όσα σημειώνονται, η Ντινάμο δεν θέλει να πουλήσει τον Χατσερίντι αλλά φοβάται τη συμφωνία του και άρα την ελεύθερη μεταγραφή του το καλοκαίρι (σημειώνεται ότι ο υψηλόσωμος αμυντικός είναι έτοιμος να υπογράψει από τώρα στον Δικέφαλο), ενώ ο ΠΑΟΚ θα κάνει την τελική κίνησή του τη Δευτέρα (29/1), προκειμένου αν δεν καλυφθεί η διαφορά να έχει τον χρόνο να προχωρήσει σε συμφωνία με άλλο ποδοσφαιριστή.

Στο κείμενο υπάρχει ακόμη αναφορά στην πώληση του Τσίμιροτ (έναντι ενός εκατομμυρίου υποστηρίζουν οι Ουκρανοί) τονίζοντας ότι προσφέρει επιπλέον πόρους στον ΠΑΟΚ για να αποκτήσει τον Χατσερίντι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει μία μόνο θέση ξένου ακόμη ανοιχτή στον ΠΑΟΚ που σημαίνει ότι για να αποκτηθεί ο Χατσερίντι, θα πρέπει ο μέσος που θα επιλεγεί ως αντι-Τσιμιροτ να είναι κοινοτικός.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ