ΠΑΟΚ

Σκέφτεται Μπρκιτς με Φιορεντίνα ο Ίβιτς

Σκέφτεται Μπρκιτς με Φιορεντίνα ο Ίβιτς
ΠΑΟΚ, προπόνηση ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βλάνταν Ίβιτς σκέφτεται να δώσει θέση βασικού στον Ζέλικο Μπρκιτς για το ματς με τη Φιορεντίνα. Μόλις μία επίσημη συμμετοχή εφέτος έχει ο Σέρβος. Ποιο είναι το πιθανό σχήμα των "βιόλα". (VIDEO)

Χωρίς άλλα απρόοπτα, από αυτά που τις δύο τελευταίες μέρες "χτύπησαν" τον ΠΑΟΚ, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Δικεφάλου για το παιχνίδι με τη Φιορεντίνα το βράδυ της Πέμπτης (24/11) στο "Αρτέμιο Φράνκι". Η προπόνηση επί ιταλικού εδάφους ήταν βασισμένη σε ένα πρόγραμμα χαμηλής επιβάρυνσης, με διάφορες ασκήσεις αποφόρτισης στο πρώτο μέρος και δουλειά στα στημένα και τα τελειώματα στο δεύτερο κομμάτι.

Μέσα και ο Μπρκιτς

Αν υπάρχει είδηση η οποία βγαίνει αυτή προκύπτει από την διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς τος τελευταίες ώρες να δώσει φανέλα βασικού στον Ζέλικο Μπρκιτς. Ο υψηλόσωμος Σέρβος πορτιέρε έχει μία μόλις επίσημη συμμετοχή στο ματς με τη Λάρισα και ο 39χρονος τεχνικός του Δικεφάλου θέλει να τον εμπιστευτεί σε ένα ματς δυνατό, όπως αυτό με τους "βιόλα". Σε ό,τι αφορά στις υπόλοιπες θέσεις, ο Κρέσπο μάλλον θα είναι ο αντι-Τζαβέλλας που λόγω ίωσης δεν ταξίδεψε στην Ιταλία, ενώ "παίζεται" η θέση του φορ ανάμεσα σε Κουλούρη και Τιάμ.Το πιθανότερο σχήμα, λοιπόν, είναι:

Μπρκιτς κάτω από την εστία, στην άμυνα από τα δεξιά Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Λέοβατς, δύο αμυντικοί μέσοι ο Κάνιας και ο Τσίμιροτ και μπροστά τους ο Σάχοβ (έχει ελπίδες και ο Πέλκας), αριστερά στην επίθεση ο Ροντρίγκες, δεξιά ο Κάμπος και στην Κορυφή Κουλούρης ή Τιάμ. Ο ΠΑΟΚ θέλει ουσιαστικά νίκη για να διατηρήσει ζωντανές ελπίδες για πρόκριση στην τελευταία αγωνιστική. Θεωρητικά και η ισοπαλία τον κρατά ζωντανό αν χάσει η Καραμπάγκ στο Λίμπερετς.

Το πιθανό σχήμα της Φιορεντίνα

Σε ό,τι αφορά στην Φιορεντίνα, με βάση τις δηλώσεις του Σόουζα και τις τελευταίες πληροφορίες που υπάρχουν από την Ιταλία, το πιθανότερο είναι οι "βιόλα" να αγωνιστούν ως εξής: Τερματοφύλακας ο Ταταρουσάνου, στην άμυνα από δεξιά Σαλσέδο, Ντε Μάιο, Αστόρι, Ολιβέρα, δύο αμυντικοί μέσοι οι Κριστόφορο, Σάντσες, ο Κιέζα αριστερά, ο Μπερναρντέσκι δεξιά, ο Ίλισιτς σε ρόλο επιτελικού και στην κορυφή ο Μπαμπακάρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ίβιτς: "Ο Αθανασιάδης παραμένει παίκτης του ΠΑΟΚ και αρχηγός"
Δύσκολα με Ατρόμητο ο Περέιρα, "παίζει" και του Τιάμ για Φιορεντίνα
Σόουζα: "Έμπειρος και δυνατός ο ΠΑΟΚ"
Πέταξε χωρίς Τζαβέλλα για Φλωρεντία

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ