ΠΑΟΚ

"Σκασμένοι" με αιτία στον ΠΑΟΚ

"Σκασμένοι" με αιτία στον ΠΑΟΚ
Τούντορ INTIME SPORTS

Ποιο είναι το πόρισμα από την ανάλυση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για την ήττα στην Τρίπολη από τον Αστέρα και τι γίνεται την επόμενη μέρα στον "δικέφαλο".

Αν κανείς έβλεπε τα μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ μετά τον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη, θα νόμιζε ότι επέστρεφαν από κηδεία. Ευτυχώς, που μαζί με την πρώτη ομάδα συνταξίδευε και η Κ20 του Βλάνταν Ίβιτς που κέρδισε το αντίστοιχο συγκρότημα του Αστερα με 1-0 και η ατμόσφαιρα γινόταν λιγότερο βαριά.

Ο Σέρβος τεχνικός έγινε και αυτός μέρος των συζητήσεων που διαδεχόταν η μία την άλλη μετά το παιχνίδι μεταξύ των επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος. Τούντορ και Άρνεσεν συνομιλούσαν για αρκετή ώρα και μετά ο Κροάτης τεχνικός και ο βοηθός του, Ιβάν Λέκο τα είπαν με τον Βλάνταν Ίβιτς.

Παρών και αρκετά “σκασμένος” με το αποτέλεσμα, ο Ιάκωβος Αγγελίδης που δεν μπορούσε να χωνέψει πώς έναν παιχνίδι που έμοιαζε να είναι 100% ελεγχόμενο από τον ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος, είχε αυτή την εξέλιξη στο δεύτερο ημίχρονο.

Σε ένα πράγμα που συμφωνούσαν όλοι ήταν πώς ο ΠΑΟΚ έπρεπε να είχε πάρει σκορ ασφαλείας από το πρώτο ημίχρονο. “Το 2-0 ήταν μία εικόνα που αντιπροσώπευε την εικόνα του παιχνιδιού στο πρώτο μέρος” έλεγε χαρακτηριστικά ο Φρανκ Άρνεσεν που προσπαθούσε να αναλύσει πόσο λάθος διαχειρίστηκε ο ΠΑΟΚ το καλό του διάστημα στον αγώνα, στο μεγαλύτερο κομμάτι του πρώτου ημιχρόνου.

Το ένα αρνητικό σημείο ήταν αυτό (και εκεί η κουβέντα εστιαζόταν στην έλλειψη καθαρού μυαλού στην τελική ενέργεια από ορισμένους παίκτες, με κυριότερο παράδειγμα τον Μακ) και το δεύτερο, η μεταμόρφωση της εικόνας της ομάδας στο β΄ μέρος.

Οι επιτελείς του ΠΑΟΚ έχουν αρχίσει την κουβέντα σχετικά με το τι πήγε τόσο λάθος στο δεύτερο μέρος και αυτή θα συνεχιστεί κυρίως μέσα στα αποδυτήρια, σε συζητήσεις με τους παίκτες. Ο Τούντορ, όπως φάνηκε και από τη συνέντευξη Τύπου, σκέφτεται αν καλώς δίνει ευκαιρίες σε ορισμένους παίκτες και ποιους άλλους θα μπορούσε να είχε δοκιμάσει και σίγουρα το πώς θα διαχειριστεί την κατάσταση και το έμψυχο δυναμικό του στα επόμενα δύο ματς με Κρασνοντάρ (Europa League) και Πανθρακικό (Πρωτάθλημα), παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ