ΠΑΟΚ

"Σκάναρε" νεαρούς διεθνείς ο ΠΑΟΚ

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Λουτσέσκου EUROKINISSI

Μπορεί η ομάδα του ΠΑΟΚ να περιμένει λίγες ακόμη ημέρες για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, όμως οι "σκάουτ" του συλλόγου... έπαιξαν μπάλα σε όλη την Ευρώπη και κυρίωw στα Βαλκάνια.

Το κεφάλαιο eθνικές ομάδες απασχόλησε έντονα και τον ΠΑΟΚ, καθώς ο "Δικέφαλος" έχει ουκ ολίγους διεθνείς που έδωσαν το παρών στα παιχνίδια των εθνικών ομάδων των χωρών τους αυτές τις μέρες. Και μάλιστα, σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες. Από τους Άνδρες μέχρι τους Παίδες.

Τα παιχνίδια των "μικρών" eθνικών ομάδων απασχόλησαν έντονα και τους σκάουτ του ιστορικού συλλόγου που κατάφερε να έχει “μάτια” σε αρκετά παιχνίδια U21, U19 και U17 που διεξήχθησαν τις τελευταίες ημέρες.

Φυσικά, το ένα σκέλος της δουλειάς ήταν η παρακολούθηση των νεαρών Ελλήνων διεθνών του ΠΑΟΚ. Του Κουλούρη, του Λημνιού και του Δεληγιαννίδη στην U21, των Σιαμπάνη, Λύρατζη, Δημητρίου, Χατζηδίμπα, Τζοβάρα, Γκαργκαλατζίδη και Μπαλογιάννη στην U19 και των Βουτσά και Βρακά στην U19. Κι ακόμα, το τσεκάρισμα των εμφανίσεων και ορισμένων που αγωνίζονται σε μικρές Εθνικές άλλων χωρών, όπως ο Μίσκοβιτς στην U19 της Σερβίας και φυσικά ο Μιχόγεβιτς στην U21 της Βοσνίας.

ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΚΟΠΙΟ ΚΥΡΙΩΣ ΒΑΛΚΑΝΙΟΙ

Ωστόσο, υπάρχει και άλλο ένα κομμάτι, αυτό του “σκαναρίσματος” νεαρών ταλαντούχων παικτών που έχουν ξεχωρίσει οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, βρίσκονται στη λίστα των (μελλοντικών) υποψήφιων στόχων και η εξέλιξή τους είναι υπό στενή παρακολούθηση.

Έμφαση δόθηκε κυρίως σε παιχνίδια Εθνικών ομάδων βαλκανικών χωρών, καθώς είναι πολύ πιο βατή οικονομικά αγορά και έχει αποδείξει ότι βγάζει ταλέντα πρώτης γραμμής. Οι πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν για τους παίκτες που πέρασαν από κόσκινο μεταφέρονται στον Λούμπος Μίχελ και τον Ραζβάν Λουτσέσκου που θα κάνουν τις τελικές εισηγήσεις τους ενόψει καλοκαιριού.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ