ΠΑΟΚ

Σίλντενφελντ: "Τεράστια η πίεση στον ΠΑΟΚ"

Σίλντενφελντ: "Τεράστια η πίεση στον ΠΑΟΚ"

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ αναφέρθηκε στον ΠΑΟΚ, στον Ιγκόρ Τούντορ αλλά και στον λόγο που αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό.

Για αρκετά θέματα μίλησε ο Γκόρντον Σίλντενφελντ στο Αθλητικό Μετρόπολις και αναφέρθηκε τόσο στον ΠΑΟΚ, όσο και στον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα είπε:

Για τον Τούντορ: " Τον είχα προπονητή στην Εθνική ομάδα, έχει εμπειρία από τη Χάιντουκ και προοπτικές ώστε να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ. Του εύχομαι τα καλύτερα και να πετύχει στον ΠΑΟΚ που είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα".

Για τον Τόμιτς που θα είναι ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων του ΠΑΟΚ: "Δε μίλησα με τον Ιβάν Λέκο, αλλά με τον Σάντρο Τόμιτς, που θα είναι ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων στον ΠΑΟΚ, ως συνεργάτης του Ιγκόρ Τούντορ. Του είπα αρκετά πράγματα για την ομάδα και του εξήγησα τι θα συναντήσει», είπε για το συγκεκριμένο θέμα ο Κροάτης αμυντικός. Οπότε, προφανώς λύθηκε το πρόβλημα του Τόμιτς με την Ακαδημία Πούσκας και θα είναι στο τεχικό τιμ του Δικεφάλου... Και του τόνισα ότι ο ΠΑΟΚ είναι ένα σπουδαίο κλαμπ χρειάζεται χρόνο για να αποκτήσουν χημεία και όλα θα πάνε καλά".

Για το πως θα διαχειριστεί τους οπαδούς του ΠΑΟΚ: "Ο κόσμος της Χάιντουκ έχει την ίδια νοοτροπία με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Ο Τούντορ ζει το ποδόσφαιρο θα ταιριάξει με τους οπαδούς του Δικεφάλου θέλει όμως χρόνο προσαρμογής και υπομονή για να χτιστεί κάτι σωστά".

Για την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ: "Σε ένα παιχνίδι μπορεί να συμβούν τα πάντα. Ο ΠΑΟΚ έχει την ποιότητα και είναι στο χέρι του για να προκριθεί".

Για τους λόγους αποχώρησης από τον Παναθηναϊκό: " Οικογενειακοί είναι οι λόγοι που έφυγα από την Ελλάδα. Θέλω να είμαι δίπλα στους δικούς μου ανθρώπους, αλλά δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να επιστρέψω κάποια στιγμή. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο".

Για το τι διαφέρει ο Παναθηναϊκός από τον ΠΑΟΚ: "Θυμάμαι όλες τις στιγμές με χαμόγελο. Είναι δύο διαφορετικοί σύλλογοι. Στον ΠΑΟΚ υπάρχει τεράστια πίεση, στον Παναθηναϊκό δεν είχαμε προβλήματα με τον κόσμο και αυτό ήταν το σημαντικό. Θα μπορούσε αν ήθελε ο ΠΑΟΚ να με κρατήσει".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ