ΠΑΟΚ

"Σίγουρος" ο Βαρέλα, στέλνουν και Ρατς

"Σίγουρος" ο Βαρέλα, στέλνουν και Ρατς

Ο ρουμανικός Τύπος εμφανίζεται βέβαιος για δύο μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΟΚ τις επόμενες μέρες. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα με προέλευση τη Ρουμανία που θέλουν τον Φερνάντο Βαρέλα της Στεάουα να είναι πολύ κοντά στη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.

Σήμερα, ειδικότερα στην εφημερίδα “Gazeta Sporturilo” υπάρχει πρωτοσέλιδο με τίτλο “Steaua Bazar” στο οποίο αναφέρεται ότι μέσα στην εβδομάδα ολοκληρώνεται η πώληση του Βαρέλα στον ΠΑΟΚ και ο Τζίτζι Μπεκάλι (ιδιοκτήτης της ομάδας) έχει αποφασίσει να δώσει με μεταγραφή και έναν ακόμη παίκτη, τον Αλγερινό Χογκούρθα Χαμρούν σε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Πάντως και χθες οι πληροφορίες του Sport24.gr σημείωναν ότι παρέμενε μεγάλη η διαφορά μεταξύ των χρημάτων που δίνει ο ΠΑΟΚ (περίπου 600.000 ευρώ) και αυτών που ζητά ο Τζίτζι Μπεκάλι (πάνω από 1,5 εκ. ευρώ), ενώ σημειώνουμε ότι υπάρχει συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον παίκτη (συμβόλαιο 3 χρόνων έναντι 500.000 ευρώ ετησίως)..

Την ίδια ώρα, στην ιστοσελίδα "dolce- sport.ro" δίνεται ως αποκλειστική η πληροφόρηση ότι υπάρχουν καλές πιθανότητες ο Ραζβάν Ρατς να επιστρέψει στην Τούμπα, αφού η Ράγιο Βαγιεκάνο υποβιβάστηκε. Από τον ΠΑΟΚ δεν προκύπτει, πάντως, ότι αναζητείται αριστερός οπισθοφύλακας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ