ΠΑΟΚ

Σιγουριά στον ΠΑΟΚ για ημιτελικό με κόσμο

Σιγουριά στον ΠΑΟΚ για ημιτελικό με κόσμο
INTIME SPORTS

Στον ΠΑΟΚ δεν ανησυχούν πως η τιμωρία για όσα έγιναν στο ματς με τον Ατρόμητο θα "πέσει" πάνω στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Σε εκκρεμότητα είναι η υπόθεση εκδίκασης των επεισοδίων για το εντός έδρας ματς με τον Ατρόμητο (για τον αναπτήρα που χτύπησε τον Νίκο Λαζαρίδη).

Μετά την κλήρωση του Κυπέλλου που "έφερε" τον ΠΑΟΚ αντίπαλο με τον Ολυμπιακό, δημιουργήθηκε η σκέψη μήπως η τιμωρία του "Δικεφάλου" (πιθανότατα μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών) "πέσει" στο εντός έδρας παιχνίδι Κυπέλλου με τους "ερυθρόλευκους" (ο πρώτος αγώνας θα γίνει στην Τούμπα 2 ή 3 Μαρτίου).

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτό που προκύπτει είναι πως στον ΠΑΟΚ δεν ανησυχούν για το συγκεκριμένο θέμα. Θεωρούν πως ελέγχουν το ζήτημα και η εκδίκαση δεν προβλέπεται να γίνει άμεσα λόγω της αποχής του δικηγορικού συλλόγου.

Στον ΠΑΟΚ σκοπεύουν να ζητήσουν άδεια από τον δικηγορικό σύλλογο ώστε η εκδίκαση (για όσα έγιναν στον αγώνα με τον Ατρόμητο) να γίνει σε τέτοιο χρονικό σημείο που ακόμη κι αν υπάρχει τιμωρία μίας αγωνιστικής, ο "Δικέφαλος" να εκτίσει την ποινή του είτε στο ματς με τον Λεβαδειακό, είτε στον αγώνα με την Καλλονή.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ