ΠΑΟΚ

Σιγουριά για Βαρέλα στον ΠΑΟΚ

Σιγουριά για Βαρέλα στον ΠΑΟΚ

Στην Τούμπα θεωρούν δικό τους παίκτη τον 29χρονο αμυντικό της Στεάουα, Φερνάντο Βαρέλα, ανεξάρτητα αν Χατζηισαΐας ή Μακ δεν αλλάξουν στάση και εμμείνουν στο "όχι” στους Ρουμάνους.

Μπορεί να έχει χαθεί αρκετός χρόνος με τις συζητήσεις για τον παίκτη που θα πάει στη Στεάουα ως έμψυχο αντάλλαγμα που προβλέπει η συμφωνία μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ρουμανικής ομάδας, φαίνεται όμως ότι η άρνηση τόσο του Χατζηισαΐα, όσο και του Σάμπο δεν θα επηρεάσουν την υλοποίηση της μεταγραφής.

Ακόμη κι αν κανείς από τους δύο παίκτες δεν μεταβάλλει τη στάση του στο ενδεχόμενο να παίξει του χρόνου στη Ρουμανία, στα γραφεία της Τούμπας θεωρείται βέβαιο ότι θα γίνει η μεταγραφή του στόπερ από το Πράσινο Ακρωτήρι.

Ίσως χρειαστεί ο ΠΑΟΚ να ανεβάσει τα χρήματα που θα δώσει στον Μπεκάλι (η μέχρι τώρα συμφωνία προβλέπει 1 εκατ. ευρώ), αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα για τον Δικέφαλο. Ο Βαρέλα θεωρείται απαραίτητος γιατί έχει όλο το "πακέτο" (δύναμη, τεχνική, προσωπικότητα) που ψάχνει ο ΠΑΟΚ για την άμυνά του και σ' αυτή τη φάση δεν πρόκειται να κάνει πίσω ο Δικέφαλος.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, οι εξελίξεις να είναι άμεσες και μέσα στη διάρκεια της ημέρας να ανακοινωθεί η συμφωνία.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ