ΠΑΟΚ

Σιαμπάνης: "Όνειρο ζωής ο ΠΑΟΚ, κανείς δεν θέλει να δέχεται γκολ"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΤΡΙΚΑΛΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΤΡΙΚΑΛΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) MOTIONTEAM

Ο 18χρονος Μάριος Σιαμπάνης που υπερασπίστηκε την εστία του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα σχολίασε την ευκαιρία που του δόθηκε.

Ο Μάριος Σιαμπάνης έκανε το ντεμπούτο του τη φετινή σεζόν στο ματς με τα Τρίκαλα και μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε για την ευκαιρία που του δόθηκε αλλά και στο γκολ που δέχθηκε.

Αρχικά ανέφερε:

" Το θετικό είναι ότι περάσαμε στους "8" του Κυπέλλου Ελλάδας. Για μένα είναι όνειρο ζωής να παίζω στον ΠΑΟΚ. Μου δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστώ δεν έχω και πολλές... Δεν πετάω στα σύννεφα γιατί δέχθηκα γκολ και κανείς τερματοφύλακας δεν θέλει να δέχεται γκολ.Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά".

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: "Θέλει συγκέντρωση η θέση μου ειδικά όταν παίζεις στον ΠΑΟΚ που δέχεσαι μόλις δύο ευκαιρίες. Ίσως να μην καθοδήγησα σωστά τον Δεληγιαννίδη στη φάση του γκολ. Θέλω να αποδείξω σε όλους πως μπορώ να ανταπεξέλθω στον ΠΑΟΚ είμαι εδώ και είμαι σταθερός".

Πούγγουρας: "Παίζω όπου μου ζητήσει ο προπονητής"

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας τόνισε ότι δεν έχει πρόβλημα να παίξει σε όποια θέση του ζητήσει ο προπονητής του.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου χρησιμοποίησε τον Αχιλλέα Πούγγουρα σε ρόλο δεξιού μπακ στον αγώνα ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τα Τρίκαλα για το Κύπελλο. Ο νεαρός, που η φυσική του θέση είναι αυτή του κεντρικού αμυντικού, σχολίασε πως δεν έχει πρόβλημα να αγωνίζεται όπου του ζητηθεί.

Μετά το ματς δήλωσε στην cosmote tv:

"Η πρόκριση είχε κριθεί από το πρώτο παιχνίδι, σήμερα ήταν μια καλή ευκαιρία για όσους παίκτες δεν έχουμε μεγάλο χρόνο συμμετοχής να πάρουμε αγωνιστικό ρυθμό. Κάναμε φάσεις, είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, σκοράραμε κάπως αργά. Ισοφαριστήκαμε στο τέλος, όμως και πάλι βρήκαμε τον τρόπο να πάρουμε μία νίκη που μας βοηθάει πολύ στην ψυχολογία".

Σχετικά με τη θέση που αγωνίζεται, απάντησε:
" Η θέση μου είναι αυτή του κεντρικού αμυντικού, αλλά δεν έχω πρόβλημα να παίξω όπου μου ζητήσει ο προπονητής μου".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ