ΠΑΟΚ

Σημαιοφορίδης: "Το δίκιο είναι με το μέρος του ΠΑΟΚ"

ΕΠΟ / ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ /EUROKINISSI)
Σημαιοφορίδης EUROKINISSI SPORTS

Ο δικηγόρος του ΠΑΟΚ, Λάκης Σημαιοφορίδης, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό για το τι γίνεται με την εκδίκαση της έφεσης του αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, τονίζοντας ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει το δίκιο με το μέρος της.

Ο δικηγόρος του ΠΑΟΚ, Λάκης Σημαιοφορίδης, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό "ARENA FM 89,4" για το τι γίνεται με την εκδίκαση της έφεσης του αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει το δίκιο με το μέρος της.

Αναλυτικά:

Για το ατού του ΠΑΟΚ στην εκδίκαση της έφεσης: "Σαν σύνοψη μπορούμε να πούμε ότι μέσα από τη γενικότερη διαδικασία αποδείχθηκε, ξεκάθαρα νομίζω, ότι το δίκιο είναι με το μέρος του ΠΑΟΚ. Αυτό οποιοσδήποτε κρίνει αντικειμενικά μπορεί να το καταλάβει και να το διαπιστώσει. Και αυτοί που έχουν ελάχιστες νομικές γνώσεις μέσα από τα στοιχεία μπορούν να καταλάβουν όσα λέει ο ΠΑΟΚ είναι βάσιμα και αληθινά. Και ότι η γενικότερη τοποθέτηση της ΑΕΚ στο συγκεκριμένο θέμα της διακοπής εξαντλείται στη φωτογραφία του κ.Σαββίδη, στη περιρρέουσα ατμόσφαιρα, στο GREXIT και όλα αυτά τα οποία λέγονται. Αυτά όμως δεν αποτελούν στοιχεία μιας υπόθεσης που πρέπει να κριθεί δικαστικά. Επί της ουσίας η ΑΕΚ γνωρίζει ότι έχει άδικο. Και φαίνεται ότι ξέρει πως ο μόνος που δε πρέπει να τιμωρηθεί για την υπαιτιότητα διακοπής του αγώνα είναι ο ΠΑΟΚ. Σε ένα σωστό νομικό πλαίσιο, σε μια δίκαιη δίκη που στηρίζεται σε κανόνες ο ΠΑΟΚ πρέπει να δικαιωθεί".

Για το ενδεχόμενο προδικαστικής απόφασης: "Θεωρώ πολύ πιθανή την προδικαστική απόφαση. Γνωρίζοντας τον κ. Σκουτέρη, έχει μια άλλη άποψη για τα θέματα των διαιτητών, της καταγραφής δεδομένων στο φύλλο αγώνος και τα λάθη που γίνονται σε αυτά. Για όλα αυτά έχει διατυπώσει μια αντίθετη άποψη που ίσως δεν έχουν διατυπώσει άλλοι δικαστές από ότι θυμάμαι. Και έχει τύχει για έναν αγώνα Γ’ εθνικής, με προδικαστική απόφαση, να καλέσει διαιτητή και αυτός να έρθει και να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις που του θέσαμε εμείς, οι αντίδικοι και η επιτροπή εφέσεων".

Για το τι είναι η προδικαστική απόφαση: "Η προδικαστική απόφαση είναι μια απόφαση που δεν είναι οριστική, δεν αποφαίνεται επί της ουσίας, απλώς κρίνει ότι υπάρχουν σημεία που πρέπει να διευκρινιστούν. Και με αυτή τη συγκεκριμένη απόφαση θα υποχρεωθεί ή σε κάθε περίπτωση να κληθεί ο κ. Κομίνης και να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα που θα τεθούν. Δεν υπάρχει σχετική πρόβλεψη για τον αν είναι υποχρεωμένος να έρθει".

Για το πότε να αναμένουμε την απόφαση: "Όσο αναφορά την συγκεκριμένη απόφαση δε μπορούμε να περιμένουμε κάτι συγκεκριμένο στο θέμα του χρόνου. Οπότε δεν είναι ποτέ βέβαιο με την επιτροπή εφέσεων και κανείς δε μπορεί να πάρει θέση σε κάτι τέτοιο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ