ΠΑΟΚ

Σημαιοφορίδης: "Ο ΠΑΟΚ θα δικαιωθεί με τα υπομνήματα"

ΕΠΟ / ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ /EUROKINISSI)
Σημαιοφορίδης EUROKINISSI SPORTS

Ο δικηγόρος του ΠΑΟΚ, Λάκης Σημαιοφορίδης, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι το υπόμνημα που κατατέθηκε θα δικαιώσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης στη δικαστική υπόθεση με την ΑΕΚ.

ΠΑΟΚ κι ΑΕΚ βρίσκονται σε αναμονή της δικαστικής απόφασης για την τύχη του ντέρμπι της Τούμπας στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή.

Ο δικηγόρος του ΠΑΟΚ, Λάκης Σημαιοφορίδης, με δηλώσεις του στον "Fair Play FM 96,1" εξέφρασε την πεποίθησή του ότι το υπόμνημα που κατατέθηκε θα δικαιώσει τους "ασπρόμαυρους".

"Πραγματικά έχει γίνει μια παρά πολύ καλή δουλειά από τους συναδέλφους. Το λέω αυτό με απόλυτη γνώση. Είναι ένα υπόμνημα το οποίο εάν το διαβάσει ο δικαστής χωρίς να επηρεαστεί θα πρέπει να αθωώσει τον ΠΑΟΚ. Το υπόμνημα συνοδεύεται από έγγραφα και βίντεο.

Πράγματα τα οποία κάποιος δεν μπορεί να τα δει μέσα σε μία μέρα. Ο δικαστής θα χρειαστεί αρκετό χρόνο γιατί έχει να διαβάσει και τα υπομνήματα της ΑΕΚ. Τα οποία δεν θα είναι πολυσέλιδα καθώς περιορίστηκαν σε συγκεκριμένα πράγματα. Δηλαδή στο ότι ο Σαββίδης τρομοκράτησε τον κόσμο με το όπλο του. Ο ΠΑΟΚ όμως έχει ακράδαντα επιχειρήματα με έγγραφα τα οποία δικαιώνουν την ομάδα αναφορικά με τον αγώνα.

Δεν θα πρέπει να δικάζουμε με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και τις εντυπώσεις. Στα βίντεο υπάρχει ανάλυση και μάλιστα με ακρίβεια δευτερολέπτου. Για να καταλάβουν όλοι ότι εφόσον δουν όλα τα στοιχεία θα δικαιωθούμε. Υπάρχουν μαρτυρίες ακόμα και στο θέμα Μίχελ. Ο Κομίνης δήλωσε ότι δεν απειλήθηκε ποτέ. Κλήθηκε να καταθέσει και δήλωσε ακριβώς αυτό. Ότι δηλαδή δεν εξέλαβε ως απειλή τα όσα του είπε ο Μίχελ στο αυτί, ούτε φυσικά αισθάνθηκε απειλή από τον Ιβάν Σαββίδη.

Το στοιχείο της απειλής έχει φύγει παντελώς. Και αυτό έχει επισημανθεί ιδιαίτερα. Επιπλέον δεν υπήρχε καμία απειλή προς τους παίκτες της ΑΕΚ. Και νομίζω πως και οι ίδιοι το δήλωσαν. Οι παίκτες τις ΑΕΚ ισχυρίστηκαν ότι υπήρχε γενικά ένα κλίμα φόβου. Όμως υπήρχαν μόνο γενικές τοποθετήσεις. Το καταλαβαίνει κάνεις και από τα πρόσωπα τους. Αυτό είναι δεδομένο και δεν μπορεί να το αρνηθεί κάνεις. Εάν ένιωθαν φόβο θα έφευγαν από τον αγωνιστικό χώρο όταν μπήκε μέσα ο Σαββίδης. Αυτοί φύγανε από το γήπεδο μια ώρα μετά. Υπάρχει σαφέστατη εντολή από τον Σαββίδη να μην αφήνουμε τίποτα που να θίγει τον ΠΑΟΚ", υποστήριξε ο δικηγόρος του ΠΑΟΚ, Λάκης Σημαιοφορίδης.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ