ΠΑΟΚ

Σενάριο για Μακ - Λοκομοτίβ, διαψεύδει ο ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ - ΓΑΝΔΗ / ΦΙΛΙΚΟ
Μακ, Eurokinissi EUROKINISSI SPORTS

Δημοσίευμα της ρωσικής ιστοσελίδας "Sport-Express" κάνει λόγο για ακύρωση του δανεισμού του Μακ στον ΠΑΟΚ και σφήνα της Λοκομοτίβ Μόσχας. Διαψεύδει η ΠΑΕ.

Παρότι ο δανεισμός του Ρόμπερτ Μακ στον ΠΑΟΚ έχει ανακοινωθεί τόσο από την Ζενίτ, όσο και από τον ΠΑΟΚ (δόθηκε μάλιστα μάλιστα και η πληροφορία ότι η οψιόν αγοράς του του χρόνου το καλοκαίρι φτάνει τα 4 εκατ. ευρώ), σημερινό (18/7) δημοσίευμα της ρωσικής ιστοσελίδας " Sport-Express" κάνει λόγο το ενδεχόμενο να μην ισχύσει η συμφωνία του Δικεφάλου με την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης, καθώς δεν έχει ακόμη επικυρωθεί εγγράφως.

Προχωρά, μάλιστα, το σενάριο λέγοντας ότι ο Σλοβάκος παίκτης μπορεί να πάει ως δανεικός με οψιόν αγοράς στην Λοκομοτίβ Μόσχας που εξακολουθεί να δείχνει ενδιαφέρον.Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον Λούμπος Μίχελ, ο οποίος τόνισε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στη συμφωνία του ΠΑΟΚ με την Ζενίτ για τον δανεισμό του Μακ.

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ (18/7) ΔΙΑΤΕΘΗΚΑΝ 550 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Με καλούς ρυθμούς, παρά την ιδιατερότητα της τιμωρίας των 7 αγωνιστικών, συνεχίζεται η διάθεση των διαρκείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Έχουν ολοκληρωθεί οι τέσσερις πρώτες μέρες διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη νέα αγωνιστική περίοδο και η ανταπόκριση του κόσμου του ΠΑΟΚ είναι ικανοποιητική, παρά το γεγονός ότι υπάρχει ως δεδομένη η τιμωρία των 7 αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών.

Συνολικά έχουν διατεθεί 1515 διαρκείας και η κατανομή τους ανά μέρα διάθεσης έχει ως εξής:1η μέρα: 3602η μέρα: 2403η μέρα: 3654η μέρα: 550Θυμίζουμε ότι μέχρι τις 5 Αυγούστου οι περσινοί κάτοχοι θα έχουν δικαίωμα να ανανεώσουν τη θέση για την οποία είχαν αγοράσει εισιτήριο.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ