ΠΑΟΚ

Σενάριο για επιστροφή Λάζαρου

FORTALEZA, BRAZIL - JUNE 24:  Lazaros Christodoulopoulos of Greece controls the ball during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group C match between Greece and the Ivory Coast at Castelao on June 24, 2014 in Fortaleza, Brazil.  (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)
FORTALEZA, BRAZIL - JUNE 24: Lazaros Christodoulopoulos of Greece controls the ball during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group C match between Greece and the Ivory Coast at Castelao on June 24, 2014 in Fortaleza, Brazil. (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images) GETTY IMAGES

Σύμφωνα με τον πολύ γνωστό αθλητικογράφο, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, είναι πιθανό ο Χριστοδουλόπουλος να γυρίσει πίσω στον ΠΑΟΚ.

Η αλήθεια είναι ότι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στις τάξεις μερίδας του κόσμου του ΠΑΟΚ λόγω των όσων είχαν γίνει με το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ πριν πάρει τελικά μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό το 2008.

Ωστόσο, ο ίδιος στις κατά καιρούς συνεντεύξεις του δεν είχε κλείσει την πόρτα επιστροφής στον Δικέφαλο, αν και δεν έχει τεθεί ποτέ μέχρι σήμερα ζεστό το συγκεκριμένο ενδεχόμενο.

Σύμφωνα, πάντως, με τον γνωστό Ιταλό αθλητικογράφο του "Skysport", Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο 29χρονος μεσοεπιθετικός είναι πιθανό να γυρίσει στον ΠΑΟΚ. Αυτό αναφέρει στην προσωπική ιστοσελίδα του στην οποία μεταφέρει πληροφορίες από το μεταγραφικό παζάρι. Από πλευράς ΠΑΟΚ δεν υπάρχει καμία πληροφορία πάνω σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Το συμβόλαιο του Χριστοδουλόπουλου με την Ελλάς Βερόνα έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2017. Πάντως, ο σχεδιασμός του ΠΑΟΚ συνεχίζεται κανονικά με τον Ιβάν Σαββίδη να δίνει εγγυήσεις και τον Άρνεσεν να συνεχίζει να τσεκάρει περιπτώσεις.

Διαβάστε εδώ το αναλυτικό ρεπορτάζ για όλα τα μεταγραφικά θέματα του ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ