ΠΑΟΚ

Σενάριο επιστροφής Βιεϊρίνια με γερμανική σφραγίδα

Wolfsburg's Vieirinha plays the ball during the German Bundesliga soccer match between Hertha BSC Berlin and VfL Wolfsburg in Berlin, Germany, Saturday, Feb. 20, 2016. (AP Photo/Michael Sohn)
Wolfsburg's Vieirinha plays the ball during the German Bundesliga soccer match between Hertha BSC Berlin and VfL Wolfsburg in Berlin, Germany, Saturday, Feb. 20, 2016. (AP Photo/Michael Sohn) AP

Ο Βιεϊρίνια μπαίνει με "ηχηρό" τρόπο στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών της Βόλφσμπουργκ και οι συντάκτες της ηλεκτρονικής έκδοσης του "Kicker", τοποθετούν τον ΠΑΟΚ ξεκάθαρα σε ρόλο φαβορί για την απόκτηση του.

Όταν το όνομα του Βιεϊρίνια, στις αρχές του καλοκαιριού ερχόταν και πάλι στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ (ειδικά μετά και τις δηλώσεις του Λούμπος Μίχελ κατά την παρουσίαση του Στανόγεβιτς), υπήρχε μία λεπτομέρεια που λίγο είχε απασχολήσει τότε τον περισσότερο κόσμο.

Οι άνθρωποι της γερμανικής ομάδας δεν ομολογούσαν αν όντως ο 30χρονος Πορτογάλος είναι στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών.

Από σήμερα (31/7), όπως προκύπτει από τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης, η ενημέρωση αυτή δίνεται χωρίς ενδοιασμούς, γι' αυτό και υπάρχουν πλέον ρεπορτάζ που μιλούν ανοιχτά για το ενδεχόμενο αποχώρησης του Βιεϊρίνια από τους "λύκους".

Μάλιστα, η ηλεκτρονική έκδοση του γνωστού περιοδικού "Kicker", αναρωτιέται σε τίτλο σχετικού θέματος, αν ο Βιεϊρίνια επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, κάτι που δείχνει ότι τον θεωρεί το μεγάλο φαβορί ως επόμενο σταθμό της καριέρας του, αφού και ο ίδιος ο παίκτης έχει την επιθυμία.

Πλέον, η υπόθεση μεταγραφής του Βϊερίνια "ανοίγει" για τα καλά και μένει να φανεί πόσο είναι διατεθειμένη να ρίξει τις απαιτήσεις της η γερμανική ομάδα και τι ποσό μπορεί να ζητήσει ο Πορτογάλος που στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τη Βόλφσμπουργκ προβλέπεται να πάρει 2 εκατ. ευρώ.

Photo credits: (AP Photo/Michael Sohn)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Σφήνα" ΟΦΗ για Δημητριάδη
Στα 6.170 τα διαρκείας του ΠΑΟΚ
Ο Κοροβέσης στον Πλατανιά, τελειώνει του Ουάρντα στην Al Fateh
Σταφυλίδης: "Αδύνατο να γυρίσω τώρα στον ΠΑΟΚ"
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ