ΠΑΟΚ

Σενάρια για Ουάρντα-Ομόνοια που δεν έχουν ισχύ

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ / PREGAME (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Αμρ Ουάρντα EUROKINISSI SPORTS

Δημοσίευμα στην Τουρκία κάνει λόγο για συμφωνία Ουάρντα-Ομόνοιας για τη νέα σεζόν, αυτό όμως διαψεύδεται από το περιβάλλον του παίκτη.

O Αμρ Ουάρντα παρακολούθησε, όπως όλη η ποδοσφαιρική υφήλιος, τον τελικό του Champions League και στεναχωρήθηκε με τον τραυματισμό του συγκατοίκου του στις αποστολές της εθνικής Αιγύπτου, Μο Σαλάχ.

Φρόντισε να του στείλει τις ευχές για ταχεία ανάρρωση μέσω instastory, ελπίζοντας πως θα δώσει το παρών στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.

Ο ίδιος έχει το μυαλό του εκεί και σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το περιβάλλον του ξαφνιάστηκε όταν διάβασε δημοσιεύματά περί συμφωνίας του με την Ομόνοια.

Το σενάριο διαδόθηκε από την Τουρκία (όπου το όνομα του 25χρονου μέσου του ΠΑΟΚ είχε κυκλοφορήσει ως στόχος της Γαλατασαράι) και συγκεκριμένα από την ιστοσελίδα "fotospor" που έγραψε για συμφωνία του με την έκτη ομάδα του πρωταθλήματος που τελείωσε στην Κύπρο.

Κάτι τέτοιο δεν ισχύει, ο Ουάρντα προετοιμάζεται για το Μουντιάλ και με το τέλος του θα κάνει συζήτηση με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για το μέλλον του.

Αν προκύψει μια πολύ μεγάλη πρόταση, τότε στην Τούμπα θα σκεφτούν την πώλησή του. Σε διαφορετική περίπτωση, θα του δοθεί η ευκαιρία να ξεδιπλώσει το ταλέντο του μέσω του ΠΑΟΚ και να αποδείξει ότι είναι έτοιμος για να διαχειριστεί όπως πρέπει την παρουσία του σε μια ομάδα με υψηλούς στόχους όπως ο ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ