ΠΑΟΚ

Σε κανονικούς ρυθμούς Χαρίσης και Αθανασιάδης

Σε κανονικούς ρυθμούς Χαρίσης και Αθανασιάδης
INTIME SPORTS

Ευχάριστα νέα προέκυψαν για τον Ίγκορ Τούντορ με τους Χαρίση και Αθανασιάδη να ακολουθούν κανονικούς ρυθμούς στην προπόνηση της Παρασκευής, που έγινε λίγο μετά την άφιξη της αποστολής από τη Δανία.

Λίγη ώρα μετά την άφιξη από την Δανία οι παίκτες του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στην Τούμπα για προπόνηση, ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές ακολούθησαν κανονικό πρόγραμμα, μαζί με όσους δεν έπαιξαν στο παιχνίδι με την Μπρόντμπι, ενώ για τους βασικούς υπήρξε πρόγραμμα αποθεραπείας.

Ο Ιγκορ Τούντορ είδε με ικανοποίηση τον Χάρη Χαρίση να προπονείται σε κανονικούς ρυθμούς, αφού μετά τον τραυματισμό του Τσίμιροτ θεωρείται δεδομένο ότι θα τον χρειαστεί για την μεσαία γραμμή. Ο Αθανασιάδης, εξάλλου, επανέρχεται κι αυτός σε φουλ ρυθμούς.

Ο Πόζογλου ακολούθησε ατομικό, ενώ ο Αντόνις πρόγραμμα θεραπείας λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο και θα υποβληθεί σε εξετάσεις. Πρόγραμμα θεραπείας ακολουθεί και ο Τσίμιροτ.

Στους ΠΑΟΚτσήδες το πέταλο στους Ζωσιμάδες

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα έχουν την ευκαιρία την Κυριακή (30/8) να βρεθούν στο γήπεδο των Ζωσιμάδων, για να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Ηπειρώτες παραχώρησαν στον Δικέφαλο το πέταλο του γηπέδου, το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει 800 άτομα. Τα εισιτήρια θα κοστίζουν 10 ευρώ έκαστος.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ