ΠΑΟΚ

Σε φουλ ρυθμούς ο αμφίβολος Κάνιας

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟΚ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟΚ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / Eurokinissi Sports) MOTIONTEAM

O Χοσέ Κάνιας προπονήθηκε κανονικά την Παρασκευή (03/03), αλλά δεν είναι έτοιμος 100% ενόψει Ολυμπιακού. Ο Βλάνταν Ίβιτς δεν έχει ακόμα καταλήξει στην ενδεκάδα του αγώνα της Κυριακής (05/03, 19:30).

Με τους παίκτες που αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στην Ξάνθη να ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας με ασκήσεις στην πισίνα και τους υπόλοιπους προπονούνται στο γήπεδο ρίχνοντας βάρος στην συνολική επιθετική λειτουργία της ομάδας μέσα από μια σειρά ασκήσεων, ξεκίνησε η προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Ο Χοσέ Κάνιας προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς "κι ετοιμάζεται για τη στιγμή που θα τεθεί ξανά στη διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς", όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ασπρόμαυρη ΠΑΕ, που δεν οριοθετεί την επιστροφή του Ισπανού στο παιχνίδι της Κυριακής. Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του Κάνιας, με τον Σέρβο τεχνικό να αναμένεται να πάρει την απόφασή του μετά και την προπόνηση του Σαββάτου που θα είναι η τελευταία.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ καλείται να καταλήξει στους δυο κεντρικούς αμυντικούς, με τους Βαρέλα, Κρέσπο και Μαλεζά να ξεκινούν από την ίδια αφετηρία, ενώ υπάρχουν τα ερωτηματικά όσον αφορά τη μεσαία γραμμή και τον παίκτη που θα καλύψει τον Κάνιας σε περίπτωση που ο Ισπανός δεν μπορέσει ούτε αυτή τη φορά να αγωνιστεί.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ