ΠΑΟΚ

Σε διαπραγματεύσεις ΠΑΟΚ, Περέιρα και Ράσινγκ

Σε διαπραγματεύσεις ΠΑΟΚ, Περέιρα και Ράσινγκ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Φακούντο Περέιρα επιθυμεί να παραμείνει στη Ράσινγκ, αυτή κατέθεσε πρόταση επέκτασης δανεισμού του από τον ΠΑΟΚ, αλλά ο "Δικέφαλος" και ο Βλάνταν Ίβιτς θέλουν την επιστροφή του.

Αποκαλυπτικός ήταν ο ατζέντης του Φακούντο Περέιρα, Λουίς Μπελβεντέρε, μιλώντας σε οπαδικό ραδιόφωνο της Ράσινγκ Κλουμπ για τον πελάτη του, ο οποίος αγωνίζεται στην "Ακαδέμια" ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με τα όσα είπε, ο 28χρονος Αργεντινός μέσος επιθυμεί να παραμείνει στη Ράσινγκ, η ομάδα του Μπουένος Άιρες έχει καταθέσει ήδη πρόταση για την επέκταση του δανεισμού του, ωστόσο ο τεχνικός και η διοίκηση του "Δικεφάλου" θέλουν την επιστροφή του στην Τούμπα.

"Διαπραγματευόμαστε με τον ΠΑΟΚ την επέκταση του δανεισμού του Φακούντο στη Ράσινγκ. Αν και δεν είχε πολλά λεπτά συμμετοχής, θέλει να μείνει στην Ακαδέμια (παρατσούκλι της Ράσινγκ). Περιμένουμε την απάντηση του ΠΑΟΚ για την επέκταση του δανεισμού, ωστόσο ο τεχνικός της ελληνικής ομάδες τον θέλει για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Και η διοίκηση του ΠΑΟΚ θέλει ο Περέιρα να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη", υποστήριξε ο ατζέντης του Φακούντο Περέιρα, Λουίς Μπελβεντέρε.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ