ΠΑΟΚ

Σε δεύτερο πλάνο ο τελικός στον ΠΑΟΚ

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Μαλεζάς EUROKINISSI

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στον τελικό Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ και έριξε το βάρος στην προετοιμασία για τον αγώνα με την Ξάνθη. Παρέμειναν εκτός Μαλεζάς, Μουλέν, Μιχόγεβιτς.

Μπορεί στα "πηγαδάκια" των παικτών να μην πέρασε ασχολίαστο το ζευγάρωμα με την ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ωστόσο ο Ραζβάν Λουτσέσκου απέφυγε να κάνει ιδιαίτερη αναφορά σ' αυτόν και ζήτησε μόνο από τους παίκτες του να παραμείνουν προσηλωμένοι στην προετοιμασία για τον αγώνα με την Ξάνθη την Κυριακή, από τον οποίο θα λείπουν σίγουρα οι τιμωρημένοι Μάτος και Πέλκας.

Το πρόγραμμα ήταν εστιασμένο σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και στο πώς η ομάδα θα διατηρήσει την ενέργεια και την εκρηκτικότητα που βγάζει στα τελευταία παιχνίδια.

Έγιναν ασκήσεις με μπάλα μέσα από τουρνουά πέντε εναντίον πέντε, χωρίς την παρουσία, για μία ακόμη μέρα, των Μαλεζά, Μιχόγεβιτς και Μουλέν που συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα. Την Παρασκευή (20/04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ