ΠΑΟΚ

Scouting του ΠΑΟΚ σε Κέρκυρα, Κατερίνη και Ρέθυμνο

Scouting του ΠΑΟΚ σε Κέρκυρα, Κατερίνη και Ρέθυμνο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προσπάθεια να εντάξει στο δίκτυο των Ακαδημιών του ταλέντα από όλη την Ελλάδα, με επόμενους σταθμούς τις Κέρκυρα, Κατερίνη και Ρέθυμνο.

Τις προσπάθειες να διευρύνει το δίκτυο εντοπισμού και ανάδειξης ταλέντων συνεχίζει ο ΠΑΟΚ που έχει προγραμματίσει συγκεκριμένες κινήσεις σε τρεις πόλεις της ελληνικής περιφέρειας. Αναλυτικά, όσα αναφέρει η ενημέρωση της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

"Στη δημιουργία ενός νέου προπονητικού κέντρου, προχωρούν τα Τμήματα Υποδομής του ΠΑΟΚ. Αυτή τη φορά επίκεντρο του scouting γίνεται η Κέρκυρα και η ευρύτερη περιοχή των Επτανήσων, καθώς με βάση τις εγκαταστάσεις της συνεργαζόμενης ακαδημίας Ολυμπιάς Καρουσάδων, ο ΠΑΟΚ εγκαινιάζει ένα ακόμα προπονητικό κέντρο.

συναντήσεις και η προεργασία για την επίσημη έναρξη του προπονητικού κέντρου θα κορυφωθούν στις 15 και 16 Οκτωβρίου. Η εκπαίδευση στο κέντρο θα αφορά παιδιά που έχουν γεννηθεί από το 2004 έως το 2008.Παράλληλα, στις 13 Οκτωβρίου, το τμήμα scouting των Τμημάτων Υποδομής του ΠΑΟΚ θα βρεθεί στην Κατερίνη για το 2ο camp επιλογής παιδιών που θα συγκροτήσουν την ομάδα του προπονητικού κέντρου της πόλης, ενώ σειρά στις 17 και 18 Οκτωβρίου παίρνει η Κρήτη και το προπονητικό κέντρο Ρεθύμνου. Με την ευκαιρία της επίσκεψης στην Κρήτη, οι άνθρωποι των Τμημάτων Υποδομής θα βρεθούν και στο Ηράκλειο, στις συνεργαζόμενες ακαδημίες Lido και Aτσαλένιος".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ