ΠΑΟΚ

Σάχοβ, Βαρέλα, Τσίμιροτ για MVP Μαρτίου

Σάχοβ, Βαρέλα, Τσίμιροτ για MVP Μαρτίου

Οι τρεις παίκτες που διεκδικούν τον τίτλο του κορυφαίου παίκτη του ΠΑΟΚ τον μήνα που πέρασε.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ άνοιξε την ψηφοφορία για την ανάδειξη του MVP Μαρτίου. Οι τρεις υποψήφιοι είναι ο Εβγέν Σάχοβ, ο Φερνάντο Βαρέλα και ο Γκόικο Τσίμιροτ. Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

"Τέσσερα δυνατά παιχνίδια, τέσσερις σκληρές μάχες. Ήρθε η ώρα να αποφασίσετε ποιος ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης του Δικεφάλου. Το paokfc.gr, το PAOK FC Official App και το 11888 σας καλούν να επιλέξετε τον MVP Μάρτιο.

Ο πρώτος υποψήφιος έρχεται από τα μετόπισθεν. Ο λόγος για τον Φερνάντο Βαρέλα . Ο σέντερ μπακ από το Πράσινο Ακρωτήρι έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή του στο δεύτερο μισό της σεζόν. Πάντα πρώτος στην μπάλα, δυνατός με σωστές τοποθετήσεις και έξυπνες κινήσεις, έχει ανταποκριθεί είτε με δύο είτε με τρεις στο κέντρο της άμυνας, προσφέροντας πολύτιμες λύσεις στον προπονητή του.

Επόμενος «μονομάχος», ο Εβγέν Σάχοβ. Ο Ουκρανός μέσος αγωνίστηκε όπως και οι άλλοι δύο παίκτες και στα τέσσερα παιχνίδια της ομάδας και ήταν εκ των κορυφαίων. Με προσφορά σε κάθε γραμμή, πολύ τρέξιμο, κρίσιμες επεμβάσεις, σημαντική συμβολή στο επιθετικό κομμάτι και highlight το τέρμα που σημείωσε κόντρα στον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της Τούμπας.

Ο Σάχοβ ανεβάζει διαρκώς την απόδοσή του και αποτελεί ένα από τα σημαντικά γρανάζια της μηχανής του Δικεφάλου.Τελευταίος διεκδικητής ο Γκόικο Τσίμιροτ.

Ο… εγκέφαλος της μεσαίας γραμμής του ΠΑΟΚ ανέβασε την απόδοσή του και ξεχώρισε. Αγωνίστηκε τόσο ως αμυντικός χαφ όσο και ως ενδιάμεσος και ήταν αυτός που συνέδεσε τις γραμμές του Δικεφάλου. Αυτή είναι η πρώτη υποψηφιότητα του Βόσνιου μέσου για κάποιον ατομικό τίτλο κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Για να ψηφίσετε πατήστε εδώ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ