ΠΑΟΚ

Σάχοβ: "Θα βγάλουμε τα καλά μας στοιχεία με τον Άγιαξ"

Σάχοβ: "Θα βγάλουμε τα καλά μας στοιχεία με τον Άγιαξ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Εβγέν Σάχοβ μίλησε για τις αναμετρήσεις του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League και τη νέα σελίδα που άνοιξε στην καριέρα του με τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.

Ο Ουκρανός Εβγέν Σάχοβ ήταν αυτός που κλήθηκε να σχολιάσει το αποτέλεσμα της κλήρωσης που φέρνει τον ΠΑΟΚ αντιμέτωπο με τον Άγιαξ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο 26χρονος μέσος αναφέρθηκε και στο πρώτο διάστημα της παρουσίας του στον ΠΑΟΚ. Αναλυτικά:

-Το σχόλιο σου για την κλήρωση του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League που φέρνει αντίπαλο του ΠΑΟΚ τον Άγιαξ;
Γνωρίζουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που έχει βαριά φανέλα και είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ευρώπη. Αλλά και από την άλλη και εμείς είμαστε μια καλή ομάδα, γνωρίζω ότι και στο παρελθόν ο ΠΑΟΚ είχε αντιμετωπίσει αυτή την ομάδα και έδειξε την ποιότητά του. Πιστεύω ότι έχουμε μερικές μέρες ακόμη για να δουλέψουμε και να βγάλουμε και εμείς τα καλά στοιχεία που έχουμε ως ομάδα.

-Πώς αντιμετωπίζεις τις πρώτες εβδομάδες σου στον ΠΑΟΚ;
Οι εντυπώσεις μου είναι άριστες από την ομάδα. ήρθα σε μια ιστορική ομάδα και είμαι χαρούμενος.

-Η συνεργασία σου με τον προπονητή πώς είναι;
Έχω πολύ καλές σχέσεις με τον προπονητή, τον καταλαβαίνω και με καταλαβαίνει και θα παίξω όπου αυτός κρίνει ότι μπορώ να βοηθήσω.

-Είσαι έτοιμος για το πρώτο ματς; Ρωτάμε γιατί είχες ενοχλήσεις στο πέλμα.
Είμαι πανέτοιμος να βοηθήσω. Ξεπέρασα τις ενοχλήσεις στο πέλμα και με την κατάλληλη θεραπεία είμαι καλά και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

-Πόσο σε βοηθάει η παρουσία του Μάτος, με τον οποίο ήσασταν συμπαίκτες στην Ντνίπρο;
Είναι θετικό γιατί παίζουμε πολλά χρόνια μαζί και προσαρμοζόμαστε πιο εύκολα. Τον ξέρω και με ξέρει καλά και αυτό είναι σημαντικό και για τους δυο.

-Η απουσία σου από το EURO σε επηρέασε;
Φυσικά και με ενόχλησε. Θα ήταν καλύτερα να ρωτήσετε τον τεχνικό της Εθνικής Ομάδας. Ούτε και εγώ ξέρω το γιατί αλλά πιστεύω ότι παίζοντας στον ΠΑΟΚ μπορεί να κερδίσω μια θέση στην ομάδα.

-Μπορείς να μας περιγράψεις λίγο το στυλ παιχνιδιού σου;
Δεν μου αρέσει να μιλάω για αυτό. Γιατί μπορεί να λες πολλά για τον εαυτό σου αλλά να μην τα βγάζεις στον αγωνιστικό χώρο…

-Ο πατέρας σου υπήρξε σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Πώς σε επηρεάζει αυτό;
Τον έχω πρότυπο, έχω πάρει πολλά στοιχεία από αυτόν και φυσικά θα ήθελα να γίνω καλύτερος.

-Πώς σου φαίνεται ότι έχεις πιο πρωταγωνιστικό ρόλο στον ΠΑΟΚ;
Δεν με αγχώνει αυτό. Γνωρίζω σε ποια ομάδα ήρθα, ότι υπάρχει πίεση και ο κόσμος θέλει επιτυχίες. Εγώ είμαι έτοιμος να βοηθήσω σε ότι μου ζητηθεί.

-Βρίσκεις διαφορές μεταξύ ΠΑΟΚ και Ντνίπρο;
Οι διαφορές αφορούν στην οργάνωση. Εδώ υπάρχει πολύ καλή οργάνωση και οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά αυτή. Όλα στον ΠΑΟΚ είναι καλά.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ