ΠΑΟΚ

Σάχοβ: "Ο Πανιώνιος μπορεί ανά πάσα στιγμή να κάνει αντεπίθεση"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÑÉÓÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
Σάχοβ EUROKINISSI

Ο Ουκρανός μέσος του ΠΑΟΚ, Εβγέν Σάχοβ, αναφέρθηκε στη νίκη ψυχολογία επί του Ατρόμητου και σε όσα συμβαίνουν εξωαγωνιστικά και αφορούν τον "Δικέφαλο του βορρά".

Ο Εβγέν Σάχοβ, μιλώντας στα κανάλια Novasports, στάθηκε στην επικράτηση του ΠΑΟΚ επί του Ατρομήτου και τη σημασία που είχε για τους ασπρόμαυρους, αλλά και στο φινάλε της αγωνιστικής περίόδου. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τις διακοπές του Πάσχα: "Ξεκουράστηκα. Όλη η ομάδα χρειαζόταν λίγες μέρες να ξεκουραστεί. Νιώθω έτοιμος για το παιχνίδι".

Για τον αγώνα στο Περιστέρι: "Ήταν πολύ σημαντική αυτή η νίκη και την χρειαζόμασταν. Μας βοήθησε ψυχολογικά. Πρέπει να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι σαν να είναι τελικός".

Για το πως τον έχουν επηρεάσει τα τελευταία γεγονότα: "Δεν είναι δουλεία των ποδοσφαιριστών να ασχολούνται με αυτά που γίνονται εκτός γηπέδων. Η δικιά μας δουλεία είναι να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να έχουμε την απόδοση που ζητάει ο προπονητής και ο κόσμος από εμάς. Από εκεί και πέρα το τι θα γίνει έξω από το γήπεδο θα το κρίνουν οι δικηγόροι. Δεν έχω ξανά ζήσει κάτι τέτοιο μέχρι τώρα στην καριέρα μου".

Για το συλλαλητήριο: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους που σ ‘αυτές τις δύσκολες στιγμές είναι δίπλα μας και μας στηρίζουν. Χωρίς αυτούς θα νιώθαμε μόνοι μας. Έχουμε ένα δύσκολο δρόμο μπροστά μας με εμπόδια που δεν τα είχαμε φανταστεί. Θέλουμε αυτή την στηρίξει και όλοι μαζί ενωμένοι θα καταφέρουμε να φτάσουμε στον στόχο μας".

Για την ομάδα του Πανιωνίου και για το γεγονός ότι θα αναμετρηθούν δυο φορές: "Έχει διαφορά το ένα παιχνίδι με το άλλο. Το ένα είναι πρωτάθλημα και το άλλο κύπελλο. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε και τους δύο αγώνες διαφορετικά ώστε να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Είναι μια δύσκολη ομάδα. Κάποιες φορές σου δίνει την αίσθηση ότι έχεις τον έλεγχο του παιχνιδιού αλλά ανά πάσα στιγμή μπορεί να κάνει αντεπίθεση και να σκοράρει".

Για το αν είναι έτοιμος σε περίπτωση που του ζητηθεί να παίξει στο κέντρο της άμυνας: "Δεν με ενδιαφέρει σε ποια θέση θα παίξω, αρκεί να παίξω".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ