ΠΑΟΚ

Σάχοβ: "Ο ανταγωνισμός βοηθά να γίνουμε καλύτεροι"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Εβγέν Σάχοβ, ο οποίος είχε ασίστ και γκολ στη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ατρόμητου με 2-0, μίλησε για την υπόθεση πρόκριση αλλά και για τις ατομικές του επιδόσεις.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-0 τον Ατρόμητο στον πρώτο προημιτελικό των δύο ομάδων για το Κύπελλο Ελλάδας κι απέκτησε σαφές προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Για το γεγονός πως μαζί με τον Πρίγιοβιτς είναι ο πρώτος σκόρερ του Κυπέλλου: "Νιώθω ωραία γι' αυτό και ήθελα να βάλω κι άλλα γκολ".

Για τον μικρό χρόνο συμμετοχής του: "Αυτή η ερώτηση δεν είναι για μένα είναι για τον άνθρωπο που επιλέγει ποιοι θα παίξουν. Εγώ πάντα είμαι έτοιμος και κάνω ότι περνάει το χέρι μου".

Για την έλευση του Μαουρίσιο και το τι άλλαξε στο χώρο της μεσαίας γραμμής του ΠΑΟΚ: "Δεν έχει να κάνει με τον Μαουρίσιο. Υπάρχει ανταγωνισμός αυτό μας βοηθάει να γίνουμε καλύτεροι. Είναι θέμα προπονητή το ποιους θα επιλέγει".

Για το αν το 2-0 είναι σκορ πρόκρισης: "Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν τελειώνει τίποτα. Υπάρχει άλλο ένα παιχνίδι και όλα είναι πιθανά".

Για το πως προετοιμάζει τον εαυτό του, όταν δεν αγωνίζεται: "Είναι δύσκολο να διατηρηθείς καλά για να έχεις φόρμα και ρυθμό. Προσπαθώ πάντα για το καλύτερο, για να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό όποτε και αν αγωνίζομαι".

ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ: "ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ"

Ο γκολκίπερ του "Δικεφάλου", Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ξεκαθάρισε ότι και οι δύο τίτλοι είναι στόχοι του ιδίου και των συμπαικτών του.

"Κυνηγάμε και τους δύο στόχους. Και το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, άλλωστε είμαστε Κυπελλούχοι. Κάθε ματς το αντιμετωπίζουμε φυσιολογικά και την Κυριακή θα πάμε για τη νίκη στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό".

ΒΙΕΪΡΙΝΙΑ: "ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΑΠΑΝΕ"

Ο Βιεϊρίνια αναφέρθηκε στον στόχο του ΠΑΟΚ στο Κύπελλο, ενώ μίλησε και για τον ίδιο και τη ζωή του στη Θεσσαλονίκη. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Έχουμε στόχο να φτάσουμε στον τελικό. Πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά δεν τελείωσε τίποτα. Κοιτάμε πλέον το ματς του πρωταθλήματος και θα δουλέψουμε για αυτό".

Για ότι δεν κάνει πολλές ατομικές ενέργειες συγκριτικά με το παρελθόν: "Περνάνε τα χρόνια, υπάρχει και λιγότερη τρέλα. Σκέφτομαι πιο ομαδικά. Φυσικά αν μπορώ να το κάνω θα το κάνω, αλλά τα πράγματα δεν είναι όπως την πρώτη φορά που έπαιζα στον ΠΑΟΚ, ωστόσο εγώ συνεχίζω..."

Για τη ζωή του στη Θεσσαλονίκη: "Όλα εντάξει. Είμαι ευχαριστημένος γιατί είμαι εδώ που τους αγαπάω και με αγαπάνε!"

Για το αν η έλευση του Αζεβέντο τον μετατοπίσει στη μεσοεπιθετική γραμμή: "Είναι καλό να υπάρχει ανταγωνισμός και για εμάς και για τον προπονητή που κάνει τις επιλογές. Όποιος και αν έρθει για να μας βοηθήσει είναι καλό για εμάς. Μόνο τερματοφύλακας δεν μπορώ να παίξω λόγω ύψους!".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ