ΠΑΟΚ

Σάχοβ: "Να βγω πρώτος σκόρερ στο Κύπελλο"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι, Εβγέν Σάχοβ, έκανε χιούμορ λέγοντας πως δεν μπήκε στην αποστολή ο Πρίγιοβιτς για να σκοράρει εκείνος κι αποκάλυψε τη φιλοδοξία του.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 3-1 του Ατρομήτου στο Περιστέρι και πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Εβγέν Σάχοβ - σκόρερ του πρώτου γκολ - να έχει ήδη πέντε γκολ στη διοργάνωση και να κυνηγά στην πρώτη θέση τον Πέδρο Κόντε. Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην Cosmote TV:

Για το γκολ που πέτυχε: "Είμαι πολύ χαρούμενος. Ευχαριστώ τον Κουλούρη για την ασίστ. Ελπίζω να συνεχίσουμε σε αυτό το ρυθμό και να είμαι και εγώ στη πρώτη θέση του πίνακα τον σκόρερ μέχρι τον τελικό".

Για το αν… απειλεί τον Πρίγιοβιτς, με τα γκολ του στο Κύπελλο: "Ναι, δεν μπήκε στην αποστολή ο Πρίγιοβιτς για να μπορέσω εγώ να σκοράρω (σ.σ. γέλια)".

Για το νικηφόρο σερί του ΠΑΟΚ: " Είναι πολύ σημαντικό που κερδίζουμε και να μπορούμε να συνεχίσουμε με νίκες οσο μπορούμε. Ήταν ένα δυνατό ματς, δυσκολευτήκαμε να πετύχουμε το πρώτο γκολ, αλλά φτάσαμε τελικά στη νίκη".

Για το ποιον αντίπαλο προτιμά στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος: " Όποιος και να είναι ο αντίπαλος μας θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την δουλειά μας και να πάρουμε την πρόκριση μας στον τελικό. Όσον αφορά το νικηφόρο σερί είναι σημαντικό για εμάς, αλλά εμείς κοιτάμε μόνο τον επόμενο αντίπαλο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ