ΠΑΟΚ

Σάχοβ: "Ήμασταν φοβισμένοι μετά τον πρώτο ημιτελικό, οι οπαδοί μας ανέβασαν"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Σε μεγάλα κέφια ο Εβγέν Σάχοβ δήλωσε ότι "το δεξί δεν το έχω για να περπατάω", αποκάλυψε ότι αντάλλαξε συγχαρητήρια μηνύματα με τον Τσιγκρίνσκι για την πρόκριση στον τελικό και αναφέρθηκε στην καθοριστική συμβολή που είχε η παρουσία κόσμου στην προπόνηση πριν τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό.

Ακρως ενδιαφέρουσα και αποκαλυπτική συνέντευξη στην ουκρανική ιστοσελίδα " zbirna.com" έδωσε ο Εβγέν Σάχοβ. Ο Ουκρανός μέσος του ΠΑΟΚ μίλησε για την καταλυτική επίδραση που είχε η παρουσία οπαδών στην προπόνηση πριν τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό γιατί "ήμασταν λίγο φοβισμένοι μετά το πρώτο ματς), το δεξί του πόδοι που δεν το έχιε μόνο για να περπατά, αλλά και την πρώτη, εν Ελλάδι, κόντρα του με τον Τσιγκρίνσκι.

Αναλυτικά, όσα είπε:

Για την πρόκριση στον τελικό:
«Αναμφίβολα είναι μια υπέροχη στιγμή. Ειδικά μετά την ήττα μας με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό, όμως εμείς πιστέψαμε στις δυνατότητες μας και τα καταφέραμε να πάμε στον τελικό. Ωστόσο, το πιο σημαντικό κομμάτι ακόμα δεν το καταφέραμε. Το να προκριθούμε στον τελικό είναι η μισή μάχη, πρέπει να κερδίσουμε το Κύπελλο. Το θέλουμε πολύ αυτό το τρόπαιο, γιατί ο ΠΑΟΚ δεν το έχει κατακτήσει από το 2003 και μετά».

Για την ανατροπή-πρόκριση επί του Παναθηναϊκού:
«Μετά το πρώτο ματς ήμασταν λίγο… φοβισμένοι γιατί δεν κάναμε ευκαιρίες για γκολ. Στη συνέχεια όμως συνήλθαμε και εδώ θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που μας επισκέφτηκαν στην τελευταία προπόνηση και μας έδωσαν ενέργεια. Μας βοήθησαν πολύ να πάρουμε αυτή τη νίκη».

Για την ατμόσφαιρα στην Τούμπα την Πέμπτη:
«Ήταν τρομερή η ατμόσφαιρα. Οι οπαδοί μας γέμισαν το γήπεδο, είχε περίπου 30.000 κόσμο και μας βοήθησαν πάρα πολύ με την ενέργεια τους».

Για τους έξαλλους πανηγυρισμούς:
«Είναι δύσκολο να το περιγράψω. Τα συναισθήματα των οπαδών και των παικτών του ΠΑΟΚ δεν μπορούν να περιγραφούν εύκολα με λόγια».

Για το γκολ που σημείωσε:
«Το δεξί πόδι δεν το έχω μόνο για να περπατάω (σ.σ. γέλια). Νομίζω ότι τα περισσότερα μου γκολ με τον ΠΑΟΚ τα έχω πετύχει με το δεξί».

Για το αν έχουν το μυαλό τους στον τελικό με την ΑΕΚ:
«Όχι. Την Κυριακή ο ΠΑΟΚ παίζει αγώνα για το πρωτάθλημα και στις 6 Μαΐου είναι ο τελικός με την ΑΕΚ, έχουμε χρόνο μπροστά μας…».

Για το αν μίλησε με τον Τσιγκρίνσκι της ΑΕΚ:
«Ναι, ανταλλάξαμε μηνύματα. Όταν παίξαμε με την ΑΕΚ ο «Ντίμα» ήταν τραυματίας, έτσι στον τελικό θα έχουμε την πρώτη μας συνάντηση».

Για τους τελικούς της καριέρας του:
«Αυτός είναι ο τρίτος. Έχω κερδίσει το πρωτάθλημα Ευρώπης Νέων με την Ουκρανία το 2009 και το 2014 με την Ντνίπρο χάσαμε στον τελικό του Europa League, απέναντι στη Σεβίλλη».

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ