ΠΑΟΚ

Σάχοβ: "Δουλεύω στο σκοράρισμα"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, Εβγέν Σάχοβ, μίλησε για το γκολ που πέτυχε επί του Παναθηναϊκού εξηγώντας πώς δουλεύει για να βελτιωθεί στο σκοράρισμα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ΜME της πατρίδας του με αφορμή τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού, με τον ίδιο να έχει σκοράρει, ο Εβγέν Σάχοβ στάθηκε τόσο στην παρουσία του στον "Δικέφαλο του βορρά" όσο και στην εθνική ομάδα της χώρας του. Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε ο 26χρονος:

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: "Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ανώτερο από αυτό της Ουκρανίας. Υπάρχουν περισσότεροι φίλαθλοι στις κερκίδες, το θέαμα είναι καλύτερο, ενώ είναι ένα κλασσικό πρωτάθλημα δύο γύρων".

Για το τέρμα που πέτυχε επί του Παναθηναϊκού: "Γενικά δουλεύω στο σκοράρισμα. Ο Μάτος μου έκανε ένα γύρισμα από το δεύτερο δοκάρι και εγώ απλά έσπρωξα την μπάλα στην κενή εστία".

Για την εθνική Ουκρανίας: "Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίζει, αλλά αυτό είναι απόφαση του προπονητή. Στο ματς απέναντι στην Κροατία είχαμε καλή εικόνα. Πρέπει να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά με στόχο τη νίκη και θα δούμε που θα μας οδηγήσει στα προκριματικά του Μουντιάλ".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ