ΠΑΟΚ

Σάχοβ: "Δεν ζήτησα να φύγω, αλλά να παίζω περισσότερο"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Σάχοβ EUROKINISSI SPORTS

Ο Εβγέν Σάχοβ δήλωσε ότι ουδέποτε ζήτησε να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ, αλλά ότι ήθελε να αγωνίζεται περισσότερο. Ο Ουκρανός μίλησε για την μάχη του τίτλου και ξεκαθάρισε πώς η ομάδα του μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα.

Για τα σενάρια που τον ήθελαν να είναι φευγάτος από τον ΠΑΟΚ μίλησε στη Nova ο Εβγέν Σάχοβ. Ο Ουκρανός μέσος τα διέψευσε και ξεκαθάρισε πως αυτό που ζήτησε, είναι να παίζει περισσότερο.

Ο 27χρονος τοποθετήθηκε ακόμα για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που θα γίνει την Κυριακή (4/2, 15.00) στους Ζωσιμάδες, ενώ πρόσθεσε: "Ο κόσμος μας δίνει ενέργεια που κάποιες φορές μας λείπει στα δύσκολα, όταν είμαστε πίσω στο σκορ ή όταν δεν μπορούμε να σκοράρουμε".

Για το αν είναι ο άνθρωπος του Κυπέλλου για τον ΠΑΟΚ λόγω των καλών εμφανίσεών του στον θεσμό:

«Ακόμα δεν το πήραμε, αν το ξαναπάρουμε ίσως μου βγει αυτό το όνομα».

Για τη διάθεση που υπάρχει μετά την άνοδο στην κορυφή:

«Η ψυχολογία είναι ανεβασμένη όταν είσαι στην πρώτη θέση, αλλά και η πίεση είναι ανάλογη. Κάθε παιχνίδι το αντιμετωπίζουμε σαν τελικό μέχρι να φτάσουμε στο τελικό αποτέλεσμα».

Για τις διαφορές σε σχέση με τον περσινό ΠΑΟΚ:

«Η ομάδα δεν είναι και τόσο διαφορετική από πέρσι, σε κάθε ομάδα έρχονται και φεύγουν παίκτες. Στόχος μας είναι να παίρνουμε τα αποτελέσματα, το θέλαμε και πέρσι αλλά φέτος πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε. Το πιο σημαντικό για μένα είναι να υπάρχουν αποτελέσματα στα παιχνίδια».

Για το που θα κριθεί η μάχη του τίτλου:

«Ο τίτλος θα κριθεί στη νοοτροπία της ομάδας. Για παράδειγμα τώρα που παίζουμε με τον ΠΑΣ δεν πρέπει να κοιτάμε τον αντίπαλο, αλλά να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Εκεί θα κριθεί το αποτέλεσμα και το πρωτάθλημα».

Για το γεγονός ότι έχει λιγότερο χρόνο συμμετοχής φέτος και αν αληθεύει η πληροφορία ότι ζήτησε να φύγει:

«Είναι λίγο δύσκολο να το διαχειριστώ, έχει να κάνει με την ψυχολογία και τον ρυθμό του παιχνιδιού. Προσπαθώ για το καλύτερο, προπονούμαι με την ομάδα και στο γυμναστήριο, προσπαθούμε με τους προπονητές να έχουμε αρμονία και καλό κλίμα. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί ο ένας απέναντι στον άλλον. Δεν είχα ζητήσει ακριβώς να φύγω, αλλά ζήτησα παραπάνω χρόνο συμμετοχής, σιγά - σιγά μου τον έδωσαν και νομίζω ότι έδειξα ότι ανταποκρίνομαι σε αυτά που μου ζητούν».

Για το ματς με τον ΠΑΣ:

«Θα είναι δύσκολο, γιατί κάθε φορά που παίζουμε στα Γιάννινα μας δυσκολεύουν λίγο».

Για τον Μάτος:

«Δεν μπορώ να πω και πολλά γιατί δείχνει από μόνος του τι άνθρωπος και τι χαρακτήρας είναι, αλλά και την ποιότητά του στον αγωνιστικό χώρο. Είναι πολύ χρήσιμο εργαλείο για την ομάδα και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Για τον ενθουσιασμό του κόσμου και αν επηρεάζει την ομάδα:

«Σίγουρα μας βοηθάει. Ο κόσμος μας δίνει ενέργεια που κάποιες φορές μας λείπει στα δύσκολα, όταν είμαστε πίσω στο σκορ ή όταν δεν μπορούμε να σκοράρουμε. Τους ευχαριστούμε και πιστεύω ότι θα τους κάνουμε χαρούμενους».

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ