ΠΑΟΚ

Σάχοφ: "Βατός αντίπαλος η ΑΕΚ για την Ντινάμο"

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γεβγέν Σάχοφ κλήθηκε να σχολιάσει το παιχνίδι της Ντινάμο Κιέβου με την ΑΕΚ επισημαίνοντας ότι οι Ουκρανοί δεν θα έχουν εύκολο έργο.

Είναι ένας από τους παίκτες που μπορούν να έχουν εικόνα και για την Ντινάμο Κιέβου όσο και για την ΑΕΚ. Ο λόγος για τον Γεβγέν Σάχοφ ο οποίος κλήθηκε να παρουσιάσει την εικόνα των κιτρινόμαυρων στην ιστοσελίδα "tribuna.com".

Ο Ουκρανός μέσος του ΠΑΟΚ τόνισε ότι η ΑΕΚ είναι μεν ένας βατός αντίπαλος για την Ντινάμο, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι χρειάζεται προσοχή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: "Στην Ελλάδα όλοι οι ειδικοί χρήζουν ως φαβορί την Ντινάμο. Ακόμα και ο προπονητής της ΑΕΚ παραδέχθηκε πως δεν είναι ευχαριστημένος με την κλήρωση. Παρ’ όλα αυτά, στο Κίεβο, δεν πρέπει να χαλαρώσουν, επειδή στην Αθήνα η ΑΕΚ είναι πολύ δυνατή και ξέρει πώς να αμύνεται. Στους ομίλους του Europa League δεν έχασε από κανέναν και ακόμα και η Μίλαν δεν κατάφερε να σκοράρει σε δύο παιχνίδια.

Θα είναι δύσκολα για την Ντινάμο, ειδικά αφού θα αναγκαστεί να παίξει μετά τη χειμερινή διακοπή. Προσωπικά θυμάμαι πόσο δύσκολο ήταν να προσαρμοστώ στην σεζόν μετά από μία τόσο μεγάλη προετοιμασία. Γενικά, δεν θα είναι εύκολο, ωστόσο σε κάθε περίπτωση η ΑΕΚ είναι ένας βατός αντίπαλος για την Ντινάμο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ