ΠΑΟΚ

Σαββίδης: "Χωρίς εσάς δεν γίνεται τίποτα"

Σαββίδης: "Χωρίς εσάς δεν γίνεται τίποτα"
INTIME SPORTS

Ο Ιβάν Σαββίδης πήρε τον λόγο μετά το τέλος του αγώνα της Εθνικής με τον ΠΑΟΚ και έστειλε μήνυμα, μιλώντας και ελληνικά (!), στους φιλάθλους του "Δικέφαλου". (VIDEOS)

Αμέσως μετά το τέλος του φιλικού αγώνα του ΠΑΟΚ με την Εθνική ομάδα του 2004 και αφού τίμησε τον Χρυσοβαλάντη και τον Ότο Ρεχάγκελ, ο Ιβάν Σαββίδης πήρε τον λόγο και από το πόντιουμ που είχε στηθεί στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας ζήτησε την προσοχή των φιλάθλων του "Δικέφαλου" που έδωσαν δυναμικό παρών στην πραγματοποίηση της ευχής του Χρυσοβαλάντη.

"Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους που είστε σήμερα εδώ. Αυτό που κάνατε επιβεβαιώνει την κοινωνική ευθύνη του ΠΑΟΚ για σήμερα και για πάντα",είπε αρχικά ο Ιβάν Σαββίδης και συνέχισε: "Σας ευχαριστώ ξανά και σας ξαναλέω. Σήμερα ο ΠΑΟΚ είναι καθαρός ενώπιον του Κράτους, αλλά και κάθε δανειστή. Θέλω να σας ευχαριστήσω ξανά και να σας καλέσω όλους στο γήπεδο. Να έρχεστε στην Τούμπα γιατί χωρίς εσάς δεν γίνεται τίποτα".

Τέλος, σε αρκετά καλά ελληνικά και για πρώτη φορά ο Ιβάν Σαββίδης είπε: "Εμπρός οικογένεια ΠΑΟΚ".

Λίγα λεπτά αργότερα μίλησε στην κάμερα της "NOVA" μόνο για την σημασία του φιλικού παιχνιδιού λέγοντας:

" Εμείς πάντα είχαμε ως αρχή η ομάδα του ΠΑΟΚ να έχει κοινωνική ευθύνη, είμαστε χαρούμενοι που η εθνική ομάδα έχει ανταποκριθεί στο καλέσμα μας αλλά και από την μεγάλη παρουσία των φιλάθλων και αυτό σημαίνει ότι τέτοιες ενέργειες έχουν ανταπόκριση.

Θέλουμε να καλέσουμε όλες τις ομάδες της Super League να διεξάγουν παρόμοιες εκδηλώσεις και αυτό που δεν μπορεί να κάνει το κράτος εν μέρει να το αναλάβουμε εμείς. Ελπίζω τα σημερινά χρήματα που θα πάνε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ να βοηθήσουν τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ