ΠΑΟΚ

Σαββίδης: "Θα κοιταχτούμε στα μάτια μ' αυτούς που δήθεν απείλησα"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (MOTION TEAM)
Σαββίδης MOTIONTEAM

Το σχόλιο του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, προς τους συνεργάτες του για την τριετή απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα και το πρόστιμο των 100.000 ευρώ.

Από πολύ νωρίς, αμέσως μετά την απόφαση για την τιμωρία του ΠΑΟΚ με αφαίρεση βαθμών και τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών, η ασπρόμαυρη ΠΑΕ φρόντισε να διαρρεύσει τη θέση της, κάνοντας λόγο για σκληρή ποινή. Ωστόσο, άπαντες στην Τούμπα περίμεναν να ακούσουν το σχόλιο του Ιβάν Σαββίδη για το σκέλος της προσωπικής τιμωρίας του, τον τριετή αποκλεισμό και το πρόστιμο των 100.000 ευρώ.

Όπως υποστηρίζουν οι στενοί συνεργάτες του που συνομίλησαν μαζί του, ήταν ήρεμος και δεν ξαφνιάστηκε από το ύψος της ποινής. Χαρακτηριστικά, έλεγε: "Κανείς δεν μπορεί να μου επιβάλλει μεγαλύτερες τιμωρίες από αυτές που βάζω εγώ στον εαυτό μου. Η κουβέντα για το θέμα αυτό θα σταματήσει εδώ, εξακολουθούμε να έχουμε εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνη.

Θα περιμένω με ενδιαφέρον κάποια στιγμή να κοιταχτούμε στα μάτια με εκείνους που δήθεν απείλησα κι εγώ θα έχω καθαρή τη συνείδησή μου". Μάλιστα, φρόντισε να στείλει και ένα μήνυμα για την ομάδα, λέγοντας στους συνομιλητές του: "Προχωράμε και ενισχύουμε την ομάδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η τιμωρία του ΠΑΟΚ: -3 φέτος, -2 του χρόνου και 3 χρόνια στον Σαββίδη
ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Σκληρή ποινή, υπό την πίεση στοχευμένης επικοινωνιακής καταιγίδας"
Τι ανέφερε το κατηγορητήριο για Σαββίδη και ποια είναι η τιμωρία του
Πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ στις αφαιρέσεις βαθμών, -14 την τελευταία τριετία!
Τα 10 σημεία του σκεπτικού για την τιμωρία ΠΑΟΚ-Σαββίδη

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ