ΠΑΟΚ

Σαββίδης: "Θα έρθει η μέρα που θα σας δώσουμε χαρά"

Σαββίδης: "Θα έρθει η μέρα που θα σας δώσουμε χαρά"

Δείτε σε video το θερμό καλωσόρισμα των ΠΑΟΚτσήδων της Νέας Υόρκης στον Ιβάν Σαββίδη και το μήνυμα που τους έστειλε ο μεγαλομέτοχος του "Δικέφαλου".

Στο ημίχρονο του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης αφίχθη στο καφέ Ολιμπία, όπου τον περίμεναν τα μέλη του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Νέας Υόρκης, ο Ιβάν Σαββίδης. Ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου έγινε δεκτός με χειροκροτήματα και επευφημίες και ενδεικτικό είναι το κλίμα που επικράτησε όταν απηύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό.

"Κατά κάποιο τρόπο μας οδηγείτε, μας βάζετε να βαδίζουμε σε έναν σωστό δρόμο" είπε αρχικά και σ' αυτό το σημείο οι παρευρισκόμενοι φώναζαν: "εσύ μας οδηγείς πρόεδρε". Συνέχισε, λέγοντας:

"Ειλικρινά πιστεύω ότι θα έρθει η μέρα που θα σας δώσουμε όλους χαρά". Ορισμένοι ζητούσαν ως... πρώτη χαρά μία νίκη επί του Ολυμπιακού την Τετάρτη. Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο Κώστας Ευκαρπίδης, εκ των μελών της συντονιστικής επιτροπής του ΣΦ ΠΑΟΚ Νέας Υόρκης, λέγοντας στον Ιβάν Σαββίδη:

"Να σας καλωσορίσουμε και επίσημα στο σύνδεσμό μας, στη Νέα Υόρκη. Χίλια ευχαριστώ που ήρθατε και αποδεχθήκατε την πρότασή μας. Να είστε καλά".

Δείτε το σχετικο στιγμιότυπο σε video:

Οι πρώτες δηλώσεις του προέδρου της ομάδας μας αμέσως μετά την άφιξη του για να παρακολουθήσει μαζί με τον Σύνδεσμο Φίλων του ΠΑΟΚ της Νεας Υόρκης τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ ΠΑΟΚ και Αστέρα και το καλωσόρισμα μας.

Posted by PAOK Fan Club of New York on Saturday, February 27, 2016

"Ατμόσφαιρα… Τούμπας στη Νέα Υόρκη"

Για την παρουσία του Ιβάν Σαββιδη στο πλευρό των ομογενών οπαδών του ΠΑΟΚ, έκανε αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα της και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Το σχετικό κείμενο έχει τον τίτλο "Ατμόσφαιρα... Τούμπας στη Νέα Υόρκη" και αναφέρει τα εξής: "Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης παρακολούθησε την αναμέτρηση του Δικέφαλου με τον Αστέρα Τρίπολης στο μπαρ Ολύμπια μαζί με τα μέλη του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ Νέας Υόρκης ζώντας την ατμόσφαιρα της Τούμπας στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Από τη στιγμή που ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης αποδέχτηκε την πρόταση να του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ Νέας Υόρκης, ήταν δεδομένο ότι δεν θα έχανε την ευκαιρία να παρακολουθήσει μαζί με τα μέλη του συνδέσμου την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο κ.Σαββίδης αφενός εξέφρασε την ικανοποίησή του για την έκβαση του αγώνα, αφετέρου δεν έκρυψε ότι ένιωσε σαν στο σπίτι του, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι "ένιωσα την ατμόσφαιρα της Τούμπας μολονότι βρισκόμαστε αρκετές χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά".

Μπορεί το πρόγραμμα του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ στις ΗΠΑ να είναι αρκετά φορτωμένο, ωστόσο εκτός από τον σημερινό αγώνα, ο κ. Σαββίδης θα παραβρεθεί και αύριο (σ.σ. σήμερα) για την κοπή της βασιλόπιτας στα γραφεία του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ Νέας Υόρκης στον δεύτερο όροφο του ιδιόκτητου Ποντιακού σπιτιού «Κομνηνοί» στην Αστόρια".

Τιμήθηκε ο Σαββίδης από τους Πόντιους της Νέας Υόρκης

Ο Ιβάν Σαββίδης παραβρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου στον 51ο ετήσιο χορό του Ποντιακού Συλλόγου Νέας Υόρκης "Κομνηνοί".
Κεντρικό πρόσωπο για την ελληνική ομογένεια στη Νέα Υόρκη είναι αυτό το Σαββατοκύριακο ο Ιβάν Σαββίδης.

Σαββίδης: "Θα έρθει η μέρα που θα σας δώσουμε χαρά"

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, αφού είδε τον αγώνα του Δικεφάλου με τον Αστέρα Τρίπολης και γιόρτασε μαζί με τους οπαδούς της ομάδας τη σημαντική νίκη, χθες το βράδυ έδωσε το παρών σε μία ακόμη εκδήλωση. Συγκεκριμένα, παραβρέθηκε στον 51ο ετήσιο χορό του Ποντιακού Συλλόγου Νέας Υόρκης "Κομνηνοί" σε μεγάλο κοσμικό κέντρο της αμερικανικής μεγαλούπολης.

Σαββίδης: "Θα έρθει η μέρα που θα σας δώσουμε χαρά"

Ο ομογενής επιχειρηματίας τιμήθηκε από την Παμποντιακή Ομοσπονδία και τους «Κομνηνούς» για την συνολική και μεγάλη προσφορά του στον Ποντιακό Ελληνισμό.Στον Σαββίδη δόθηκε δώρο ένας καλοσχεδιασμένος αετός με ανοιχτά φτερά, προφανώς παραπέμποντας και στην ενασχόλησή του με τον ΠΑΟΚ.

* Στη πάνω φωτογραφία: Ο Ιβάν Σαββίδης με τον Κώστα Ευκαρπίδη, μέλος της συντονιστικής επιτροπής του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Νέας Υόρκης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ