ΠΑΟΚ

Σαββίδης: "Θα απαιτήσουμε την τιμωρία του Ολυμπιακού"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ιβάν Σαββίδης υποστήριξε με δηλώσεις του στην ΕΡΤ ότι θα απαιτήσει την τιμωρία του Ολυμπιακού. "Να φέρουν τις ευθύνες των πράξεών τους" ανέφερε και πρόσθεσε: "Και εμένα μου αφαίρεσαν τους βαθμούς όχι με αγωνιστικά κριτήρια".

Λίγη ώρα μετά το 5-1 του ΠΑΟΚ σε βάρος της Κέρκυρας, ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε στην "Αθλητική Κυριακή" και κατέστησε σαφές ότι θα απαιτήσει την τιμωρία του Ολυμπιακού. "Να συμπεριφέρεστε με σωστό τρόπο, μην παραβιάζετε το νόμο και δεν θα τιμωρηθείτε" ανέφερε ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ αναφερόμενος στους Πειραιώτες.

Τα λόγια του Σαββίδη έχουν ως εξής: "Έχω πει την άποψή μου για αυτό. Εμείς θα απαιτήσουμε την τιμωρία του Ολυμπιακού. Όλοι παίζουμε ποδόσφαιρο και όλοι πρέπει να τιμωρούνται και να έχουν τα θετικά με τον ίδιο τρόπο. Εχω πει πολλές φορές ότι ο ΠΑΟΚ έχει τιμωρηθεί περισσότερες φορές. Αυτή τη σεζόν ξεκινήσαμε με -3. Είναι περίεργο ότι όταν τιμωρείται ο ΠΑΟΚ, αλλά και άλλες ομάδες εκτός από τον Ολυμπιακό, δεν υπάρχει καμία υστερία. Τώρα υπάρχει υστερία. Να συμπεριφέρεστε με σωστό τρόπο, μην παραβιάζετε το νόμο και δεν θα τιμωρηθείτε.

Στη συνάντηση με τους φιλάθλους μας, όταν χάσαμε τρεις βαθμούς και την πρόκριση στο Champions League, τους είπα ότι αυτοί αφαίρεσαν την πρόκριση. Εμείς οι ίδιοι φταίγαμε. Αν ο Ολυμπιακός έχει κάνει κάποια ενέργεια στο όνομα του ελληνικού ποδοσφαίρου, πρέπει να τιμωρηθεί. Δεν έμπαινα εγώ στα αποδυτήρια. Πρέπει να φέρουν τις ευθύνες των πράξεών τους. Δεν αλλάζω στάση. Δεν μιλάω για το πρωτάθλημα. Βάσει αγωνιστικών κριτηρίων το πρωτάθλημα το πήρε ο Ολυμπιακός, αλλά και εμένα τους βαθμούς μου τους αφαίρεσαν όχι με αγωνιστικά κριτήρια.

Και από αυτούς πρέπει να αφαιρεθούν βαθμοί. Δεν αντιπαλεύουμε τον Ολυμπιακό, δεν λέμε «ελάτε να δημιουργήσουμε πρόβλημα στον Ολυμπιακό». Εμείς λέμε ότι για τις ίδιες πράξεις πρέπει να υπάρχει τιμωρία. Υπάρχει κανονισμός, τον οποίο έχουμε ως οδηγό. Να βάλουμε Έχουμε βαρεθεί από όλα αυτά".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ