ΠΑΟΚ

Σαββίδης: "Συνεχίζουμε τις διαπραγματεύσεις για Σάμπο"

Σαββίδης: "Συνεχίζουμε τις διαπραγματεύσεις για Σάμπο"
Σαββίδης

Μετά την πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Σπάρτακ Τρνάβα στη Σλοβακία, ο Ιβάν Σαββίδης συναντήθηκε με τον ιδιοκτήτη της Σλόβαν Μπρατισλάβας και παραχώρησε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη. Αναφέρθηκε στη διαιτησία, στον Μακ, αλλά και στον Σάμπο.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης τα είπε με αυτόν της Σλόβαν Μπρατισλάβας, Ιβάν Κμότρικ (η φωτογραφία είναι από το ραντεβού), με την ευκαιρία της παρουσίας του στη Σλοβακία για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Σπάρτακ Τρνάβα. Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί ότι το ίδιο βράδυ η Σλόβαν Μπρατισλάβας αποκλείστηκε από τη συνέχεια τουEuropaLeague, από την Κράσνονταρ.

Μάλιστα, ο Σαββίδης έδωσε και μία άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην σλοβακική ιστοσελίδα « pluska.sk», δηλώνοντας τα εξής:

Για τον αγώνα με την Σπάρτακ:

«Το παιχνίδι μας ήταν τέλειο και το αποτέλεσμα πολύ σημαντικό.»

Για το ότι το Ζλάτε Μόραβτσε είναι μικρή πόλη:

«Πραγματικά αναρωτιόμουν που πραγματικά παίζουν, αλλά όλη η Σλοβακία είναι πολή μικρή, όχι μόνο η πόλη. Αλλά μου άρεσαν οι οπαδοί. Το γήπεδο είχε εξαιρετική ατμόσφαιρα. Κρίμα που τα χάλασαν οι διαιτητές με την κακή απόδοσή τους.

Για τον Μακ:

«Καταρχήν, είμαι ικανοποιημένος. Βέβαια, θα είμαι ειλικρινής, όταν τον αποκτήσαμε, περιμέναμε κάτι περισσότερο. Αλλά ο Ρόμπο έχει μεγάλες δυνατότητες. Μου αρέσει όχι μόνο ως παίκτης, αλλά και ως άτομο. Σίγουρα θα ήθελα να επεκτείνει το συμβόλαιό του.»

Για τον Στοχ:

«Επαιξε πολύ καλά σε μας. Αν ήταν πειθαρχημένος θα ήταν πολύ καλός ποδοσφαιριστής.»

Για την συνάντηση με τον ιδιοκτήτη της Σλόβαν:

«Είμαστε πολύ καλοί φίλοι και θα ήθελα να τον δω. Η φιλία μας γεννήθηκε από το… τσιγάρο.Συναντηθήκαμε μέσω των επιχειρήσεων. Ήταν πριν από πολύ καιρό. Έχουμε ένα εργοστάσιο παραγωγής τσιγάρων, και χρειαζόμασταν τους συσκευασία. Μιλήσαμε για την εταιρεία του Ιβάν, που ταιριάζει με τις απαιτήσεις μας, και έτσι ξεκίνησε την εταιρική σχέση και η φιλία μας.»

Για τον Σάμπο:

«Μέχρι στιγμής δεν έχουμε συμφωνήσει, αλλά είναι αρκετά ενδιαφέρον για εμάς, έτσι ώστε να συνεχίσουμε τις διαπραγματεύσεις. Στη Σλοβακία, όμως, ασχοληθήκαμε επίσης με έναν άλλο παίκτη. Τον Ζάιρο. Και η μεταγραφή του ολοκληρώνεται.»

Για το αν ενδιαφέρονται για παίκτες της Σλόβαν:

«Αν η Σλόβαν έχει καλούς παίκτες θα μιλήσουμε μαζί τους. Προς το παρόν δεν έχουμε δει κάποιον.»

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ