ΠΑΟΚ

Σαββίδης: "Σωτηρία είναι η παραίτηση Γκιρτζίκη και του ΔΣ της ΕΠΟ"

Σαββίδης: "Σωτηρία είναι η παραίτηση Γκιρτζίκη και του ΔΣ της ΕΠΟ"
Σαββίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ιβάν Σαββίδης υποστήριξε προσερχόμενος στη Βουλή ότι "αν η κάθαρση περνάει από το Grexit, αυτό σημαίνει ότι θα περάσουμε κι από αυτό". Τι είπε για Γκιρτζίκη και ΕΠΟ.

Ο Ιβάν Σαββίδης είχε θέσει ως προϋπόθεση για να κατέβει ο ΠΑΟΚ στο Κύπελλο την αποχώρηση του Γιώργου Γκιρτζίκη και των μελών του ΔΣ της ΕΠΟ που έχουν εμπλοκή με τη δικαιοσύνη και φαίνεται πώς εμμένει σ' αυτή τη θέση.

Πριν από λίγη ώρα προσερχόμενος στη Βούλή για να παραστεί στη συνεδρίασης της Μόνιμης Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς έκανε δήλωση για το ενδεχόμενο Grexit στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Συγκεκριμένα, τόνισε: "Να ομολογήσω ότι εγώ δεν θα κάνω πίσω στη θέση μου. Και είμαι πολύ ευτυχισμένος που και η κυβέρνηση κρατάει τη θέση της, γιατί δεν επιτρέπεται να προσβάλλεται η αξιοπρέπεια της πολιτείας. Κάθε κράτος έχει το Σύνταγμα και το δημόσιο συμφέρον του λαού και δεν πρέπει τίποτα να είναι πάνω από το δημόσιο συμφέρον.

Η δικιά μου άποψη είναι ότι η θέση της κυβέρνησης και του κυρίου Κοντονή πρέπει να είναι συνεπής. Αν η τύχη της κάθαρσης του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι το Grexit και δεν υπάρχει άλλη επιλογή, αυτό σημαίνει ότι θα περάσουμε κι από αυτό (το Grexit).

Και δεν υπάρχει κάτι τρομερό σε αυτό. Αλλά υπάρχουν επιλογές. Ο κος Γκιρτζίκης και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ, που έχουν χάσει την αποτελεσματικότητά τους, πρέπει να παραιτηθούν. Αυτή είναι η σωτηρία".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ