ΠΑΟΚ

Σαββίδης: ''Στόχος μας η 2η θέση''

Σαββίδης: ''Στόχος μας η 2η θέση''
Σαββίδης INTIME SPORTS

Ο Κυριάκος Σαββίδης, ο οποίος αγωνίστηκε για πρώτη φορά φέτος ως βασικός στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ανέφερε πως στόχος του ΠΑΟΚ είναι πλέον η δεύτερη θέση. Διαβάστε τι δήλωσε ο Έργκις Κάτσε.

Τη δεύτερη θέση έθεσε ως στόχο ο Κυριάκος Σαββίδης σε δηλώσεις του μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Επίσης, διευκρίνισε πως ο τραυματισμός του δεν ήταν σοβαρός. Αρχικά είπε: ''Δεχτήκαμε ένα γρήγορο γκολ, χάσαμε την ισορροπία μας, δεν έβγαιναν τα μαρκαρίσματα. Αυτά έχει το ποδόσφαιρο, πρέπει να συνεχίσουμε. Η δεύτερη θέση είναι ο στόχος μας. Πρέπει να δούμε πρώτα το ματς με τον Ατρόμητο''.

Για το ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει νίκη σε τέσσερα ματς στα πλέι οφ: ''Δεν είμαι εγώ αυτός που θα κρίνει το γιατί. Πρέπει να προσπαθήσουμε για τα αποτελέσματα που θέλουμε από δω και πέρα''.

Για τον τραυματισμό που οδήγησε στην αλλαγή του: ''Δεν ήταν κάτι σοβαρό. Μια κράμπα στο αριστερό πόδι και ένα χτύπημα πάνω από τον αστράγαλο''.

Κάτσε: "Στο χέρι μας να τα αλλάξουμε όλα"

Ο Έργκις Κάτσε, σε δηλώσεις του στην κάμερα τηςNovaεπισήμανε πως η ομάδα του έχει μπροστά της δύο τελικούς εάν θέλει να πάρει τη δεύτερη θέση. Αναλυτικά δήλωσε: ''Δεν μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι και γι’ αυτό δεχτήκαμε γρήγορα ένα γκολ, κάναμε τέσσερα παιχνίδια που δεν πήραμε αυτό που θέλαμε, όμως έχουμε μπροστά μας δύο ματς που είναι τελικοί. Τα τελευταία παιχνίδια πολλοί παίκτες είναι κουρασμένοι, εμείς έχουμε πολλές απουσίες, έχουμε δύο τελικούς για να βγούμε δεύτεροι γιατί αλλιώς θα ξεκινήσουμε νωρίς και αυτό είναι πολύ κακό για εμάς γιατί δεν θα ξεκουραστούμε καθόλου. Είναι στο χέρι μας να τα αλλάξουμε όλα, εμείς θα αλλάξουμε την εικόνα μας, πρέπει να κερδίσουμε για να πάρουμε τη δεύτερη θέση''.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ