ΠΑΟΚ

Σαββίδης: "Προχωράμε και μόνοι μας..."

Σαββίδης: "Προχωράμε και μόνοι μας..."
Σαββίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μπηχτές Σαββίδη για την αποτυχία συνάντησης των "4" μεγάλων και εκπροσώπου της κυβέρνησης. "Ενας δεν θέλει, άλλος δεν μπορεί και σε άλλον δεν επιτρέπεται...", ανέφερε χαρακτηριστικά σε σχόλιό του.

Απογοητευμένος από την αδυναμία συνεννόησης των ανθρώπων που ηγούνται του ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά και πεισμωμένος να συνεχίσει την προσπάθεια για καθαρότητα και διαφάνεια στο ελληνικό ποδόσφαιρο δήλωνε σήμερα το πρωί ενώπιον των συνεργατών του ο Ιβάν Σαββίδης. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ αναχωρεί για το Ροστόφ (αφού πρώτα περάσει μερικές ώρες στη Θεσσαλονίκη και στο "Μακεδονία Παλλάς" για κάποιες υποχρεώσεις του) και αφήνει πίσω του ένα μήνυμα για το πώς θα κινηθεί ο ίδιος και ο ΠΑΟΚ από εδώ και στο εξής.

Ο ομογενής επιχειρηματίας χθες μετά το φιάσκο της σύσκεψης που είχε οργανώσει ο Σταύρος Κοντονής, είχε προτείνει να γίνει ένα άτυπο δείπνο των ιδιοκτητών των μεγάλων τεσσάρων ομάδων παρουσία και στελέχους της κυβέρνησης (μάλιστα είχε ζητήσει από τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα να αναλάβει πρωτοβουλίες), ωστόσο δεν πήρε καμιά απάντηση. Γι' αυτό και ξεκαθάρισε πως από εδώ και πέρα αν χρειαστεί ο ΠΑΟΚ θα πορευτεί μόνος του και "όσοι επιθυμούν καθαρό ποδόσφαιρο είναι ευπρόσδεκτοι να ακολουθήσουν".

Αναλυτικά το μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη το οποίο μετέφερε στους συνεργάτες του: "Ίσως πλέον μπορούν να αντιληφθούν ακόμη κι εκείνοι που έκαναν ότι δεν κατάλαβαν την δήλωσή μου περί "αθηναϊκού ποδοσφαίρου". Αυτοί από τους οποίους εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό η λειτουργία του ελληνικού ποδοσφαίρου και τελικά από εκείνους ένας δεν θέλει, άλλος δεν μπορεί και σε άλλον δεν επιτρέπεται... Εμείς δεν μετακινούμαστε από τη θέση μας για καθαρότητα και διαφάνεια στο ποδόσφαιρο με κάθε κόστος. Αν πρέπει μόνοι μας να προχωρήσουμε, θα το κάνουμε. Όσοι επιθυμούν καθαρό ποδόσφαιρο είναι ευπρόσδεκτοι να ακολουθήσουν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τρεις "αλήθειες" για τον Ιβάν Σαββίδη

Χαμένος και στα Playoffs ο ΠΑΟΚ

Σαββίδης: "Τεράστια συμβολή της Ρωσίας για την εθνική ανεξαρτησία της Ελλάδας"

"Καθαρή" η μαγνητική του Ζάιρο

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ